Öksürük Nasıl Kesilir? Kuru öksürüğe bitkisel ilaç Kesin Çözüm

Kuru öksürük nasıl geçer diyenler, bronşit hastalığı olan, gece kuru öksürüğü olan, Akciğer şikayetleri ve şiddetli öksürük hastalığına en etkili denenmiş bitkisel ilaçla kesin çözüm.

Kuru öksürük ve bronşit nasıl geçer diye çareler arayanlara, evde bulunabilir malzemelerle rahatlıkla şiddetli öksürme şikayetlerinden hızlıca kurtulabilir.

bronsite oksuruge karsi bitkisel ilaç yöntemi

BİTKİSEL İLAÇ MALZEMELERİ:

1- Tatlı kaşığı öğütülmüş zencefil.
1- Tatlı kaşığı karabiber.
1- Tatlı kaşığı bal (market balı olmayacak hakiki süzme balı olacak)
1- Adet limon.

BİTKİSEL İLACIN YAPILIŞI

1 Bardak su hafif ısıtılır, ılıyınca içerisine 1 tatlı kaşığı zencefil, 1 tatlı kaşığı karabiber, 1 tatlı kaşığı süzme bal, son olarak yarım limon sıkılarak iyice karıştırılır sabah aç karnına içilir.

Bu kürü 1 yaşından küçük çocuklara vermeyiniz, uzman doktorlar, 1 yaşından küçük çocuklara bal verilmesini uygun görmemektedirler. Yapmış olduğunuz kür tek içimliktir, özellikle kuru öksürük şikayeti çok olanlar sabah öğlen ve yatarken aç karnına içmeleri gerekmektedir.

Öksürüğü ve bronşiti olan hastalar, bu kür sayesinde Allah'ın izni ile öksürüğü kesilecektir. Biz sağdan soldan kulaktan duyma yöntemleri okuyucularımıza asla önermeyiz, emin olun bir çok hastaya uygulama sonucu bu kürü okuyucularımıza öneriyoruz. Ayrıca bakınız: Karın ağrısı nasıl geçer.

Yorum Gönder for "Öksürük Nasıl Kesilir? Kuru öksürüğe bitkisel ilaç Kesin Çözüm"