Airties Web Arayüzden Kablolu Kablosuz Modem Şifresi Değiştirme

TTnet Airties tüm kablolu ve kablosuz modellerin web arayüzden modem şifresini unuttuysanız veya hatırlamıyorsanız, rahatlıkla değiştirebilirsiniz. Bu işlemlerin nasıl yapılacağını bilmiyorsanız aşağıdaki adımları takip ederek değiştirin.

TTnet Airties tüm modellerin web arayüzden modem şifresi değiştirme:

Airties modem web arayüze girmek için web tarayıcınıza 192.168.2.1 yazdıktan sonra enter tuşuna basın. Modem mağazadan veya başka bir yerden alınmış ve daha önce hiç modem şifresi değiştirilmemiş ise tamam tuşuna basarak admin alanına girin. Modem TTnet üzerinden alınmış ise modeme kullanıcı adı ve şifre tanımlı olması gerekir.

Varsayılan olarak; Kullanıcı adı: admin Şifre: ttnet yazarak giriş yapın.
Airties modem arayüze giriş yaptıktıktan sonra şifre değiştirme işlemini resimde görüldüğü şekilde yapın.


Airties modeme ilk defa giriş yapıyorsanız sizi şifre belirleme alanına yönlendirecektir. Mevcut şifre bölümünü boş bırakarak Yeni şifre ve şifreyi onayla bölümlerine belirlediğiniz şifreyi girdikten sonra kaydet deyin. Bu şekilde Airties web arayüzden modem şifresi değiştirilmektedir.

Airties modem şifrsini unuttuysanız, fabrika ayarlarına dönmek (reset atamak) için modeminizin arka yüzünde bulunan ince bir delik bulunmaktadır. Buraya 10 saniye boyunca sert bir metal toplu inede olabilir basılı tutun modem fabrika ayarlarına geri dönecektir. Bazı modemlerde küçük bir düğme bulunur bunada aynı şekilde 10 saniye basılı tutun bırakın.

Airties modem kablosuz şifresi değiştirme:
Airties modem kablosuz şifresi değiştirmek için modeminizi Eternet (LAN) kablosu ile bilgisayarınıza bağlayın. Ardından yukarıdaki işlemlerin aynılarını yaparak "Kablosuz" ana menüsü altında "Kablosuz ağ ayarları" ekranını açın.

Kablosuz ağ adı (SSID) alanında yazılı ismi silin, Türkçe karakterler ve boşluk içermeyen karakterler girin. Güvenlik seçeneğinden WPA/WPA2'yi seçin, Parola alanına Türkçe karakterler ve boşluk kullanmadan en az 8 karakter şifre girin kaydet butonuna basın.

Airties web arayüz den kablolu ve kablosuz modem şifresi bu şekilde değiştirilmektedir.

1 yorum for "Airties Web Arayüzden Kablolu Kablosuz Modem Şifresi Değiştirme "

  1. Rüyam Yatak
    Kampanya İmalattan halka,sıfır baza başlık yatak istenilen ölçü ve renk mevcuttur kapıda ödeme.

    Bazalarımız çelik profil 6 ayaklı açılabilen tek ve çift kişilik ve özel ölçü dahil olmak üzere siz değerli müşterilerimize sunmaktayız.
    yataklarımız yaylı ortapedik yataklardır istenilen ölçü ve renk kalınlık mevcuttur kendi imalatımız olup ürünlerimiz kaliteli ekonomik ve rahattır.


    İletişim: Ethem Kırmızıgül 0553 852 3818
    Karabağlar Sanayi imt. 641/2 sok no 24 buca seyhan




    YanıtlaSil