Google Gmail Hesabı Şifre Değiştirme Resimli Anlatım

Google'ın en popüler hizmetleri, Google gmail hesabı, Youtube hesabı gibi diğer tüm Google ürünleri hesaplarını kapsar. Gmail hesabı şifresi değiştirmek için aşağıdaki resimli anlatımla adımları takip ederek gmail şifresini değiştirin. Ayrıca gmail hesabınızın çalınmasına karşı telefon numarasını da eklemeyi unutmayın.

Google gemail hesabı şifresi değiştirme:

Google gmail şifrsini değiştirmek için; hesabım'da oturumu açın aşağıdaki resimde görüldüğü gibi.

google gmail sifresi degistirme

Ardından "Oturum açma ve güvenlik" sayfası yazan yere tıklayın aşağıdaki resimdeki gibi.

gmail Oturum açma ve güvenlik

Oturum açma ve güvenlik sayfasını aşağıya doğru kaydırın şifre bölümüne tıklayın.

gmail_sifre_sayfasi

Şifre bölümüne tıkladığınızda tekrar oturum açmanız istenecek şifreyi giriniz. Açılan sayfada yeni şifre girin, yeni şifreyi doğrulayın bölümünü belirlediğiniz şifreyi tekrar girin. Şifre seçimi yaparken güvenlik açısından, mutlaka harf ve rakamlardan oluşturmaya dikkat en az bir tanesi büyük harflerden olsun.

Bu şekilde google hesabı gmail şifresi değiştirilmesi yanında, google plus ve youtube hesap şifresi de değişmiş oluyor.

Gmail Hesabın Çalınmaması İçin Yapılması Gerekenler:
Gmail hesabınızı hacker'lar dan ve siber korsanlardan korumak için mutlaka, hesap kurtarma e-postası veya telefon numaranızı girin. Olası hesap çalınma durumlarında girdiğiniz telefon numarası hesabınızı geri almanızda büyük yarar sağlayacaktır.

Bunun için, HesabımKişisel bilgiler ve Gizlilik sayfayı kaydırın → Kişisel bilgilerinizTelefonKurtarma telefon numarası ekleyin → Tekrar şifre isteyecektir, şifrenizi girin ardından telefon numaranızı girin. Telefon numarası girdikten sonra size bir onay mesajı (sms) gönderilecek, gelen kodu girdikten sonra artık hesabınızın çalınması durumunda anında geri alabileceksiniz.

Yorum Gönder for "Google Gmail Hesabı Şifre Değiştirme Resimli Anlatım"