Saç Dökülmesine ve Beyazlamasına Bitkisel Kesin Çözüm

Saç dökülme sorunu veya saç beyazlaması sorunu yaşayanların evde bulunabilir malzemelerden saç dökülmesine ve beyazlamasına engel olabilirsiniz. Bu yazımızda denenmiş Saç dökülmesini ve beyazlamasını bitkisel kesin çözüm kürüyle önleyebilirsiniz.

Bu saç kürü yöntemlerin tamamı ticari amaçlıdır. Prof. Dr bilmem kim, o aktar bu aktar hepsi birer ticari ranttır. Bahsedeceğim yöntem, bizzat denenmiş sonuç alınmış bir yöntemdir.

sac beyazlamasina denenmis bitkisel kesin cozum

Saç dökülmesine ve beyazlamasına bitkisel ilaç yöntemi:

  1. Hakiki katkısız zeytinyağını gece yatmadan önce saçları kırmadan parmak uçları ile masaj yapar gibi saç diplerine yedirin.
  2. Etrafa sıçramaması için tülbent ile saçınızı bağlayın.
  3. Gece yatarken bir dilim sarımsağı su ile çiğnemeden yutun.
  4. Sabah zeytinyağlı sabun ile yıkayın. Bulabilirseniz sidr ağacı yaprağını kaynatarak yıkayınız.
  5. Bu esnada kesinlikle hiç bir şampuan kullanmayınız. 
  6. Çörek otunu ister çiğ olarak ister yemeklere katarak tüketin, en etkilisi yağıdır. Sabah aç karnına bir çay kaşığı için

Peygamber efendimiz (s.a.v) saç bakımını nasıl yapardı?
Peygamber efendimiz (s.a.v) saç bakımını sidr ağacının yaprağını kaynatarak elde edilen sıvı karışımla saçlarını yıkar ve saçlarına zeytinyağı sürerek saç bakımını yapardı.

"Kim saç bırakmışsa, onun bakımına dikkat etsin." " Saçı olan, saçına ikram etsin." buyurmuşlardır.

Uygulamayı yaptığınız ilk günden itibaren beyazlayan saçlar yavaş yavaş kahve rengine dönmeye başlayacaktır. İlerleyen günlerde beyazlayan saçlar eski haline dönmeye başlayacaktır. Saç dökülmesi 3 gün sonra durmaya başlayacaktır.

Bu uygulamayı gün içerisinde de yapabilirsiniz. Benim uygulayıp sonuç aldığım tek saç yöntem bu olduğu için saç sorunu yaşayanların faydalanması için paylaştık.

Yorum Gönder for "Saç Dökülmesine ve Beyazlamasına Bitkisel Kesin Çözüm"