MPC Cleaner bilgisayardan nasıl kaldırılır (uninstall)

MPC Cleaner nedir? MPC Cleaner kaldırma (uninstall)? MPC Cleaner silinmiyor? MPC Cleaner gerçekten işe yarıyor mu? MPC Cleaner hakkında detaylı açıklama.

MPC Cleaner nedir?

MPC Cleaner, sözde bilgisayar performansını hızlandırdığı, gereksiz dosyaları, oyun artıklarını, kayıt defteri sorunlarını ve bilgisayar sorunlarını çözdüğünü iddia eden onaylanmayan sahte bilgisayar temizleme programıdır.

MPC Cleaner, bilgisayarınıza hiç bir fayda sağlamadığı gibi ciddi anlamda zararlar vermektedir. MPC Cleaner internet sitesinde, dünyanın en iyi bilgisayar temizleme yazılımı olarak tanıtılsa da asla gerçeği yansıtmamaktadır. MPC Cleaner güvenilmeyen casus, virüs yazılımlar kategorisindedir.

MPC Cleaner programı (pc) bilgisayardan kaldırma (uninstall
MPC Cleaner'i kaldırmak için ilk önce arka planda çalışmasını sonlandırmak gerekiyor. Bunun için ekranın sol alt köşesinden (saatin olduğu yer) üzerine tıklayın "exit" deyin "Do not disturb mode" tıklayın. Ardından tekrar saatin olduğu yerden "exit" çıkan uyarıya yes'i seçin. Programın arka planda çalışması duracak.

MPC Cleaner programı bilgisayardan kaldırma (uninstall)

MPC Cleaner programına masaüstü'nden sağ tıklayın → ÖzelliklerDosya Konumunu AçMPC Cleaneruninstall tekrar  → uninstall tekrar  → uninstall son olarak tekrar  → uninstall diyerek MPC Cleaner virüs programını bilgisayardan silerek kaldırmış olduk.

Dikkat ederseniz Program ekle kaldır dan kaldırmadık, nedeni program ekle kaldır'dan kaldırırsanız arka planda çalışacağından tam anlamıyla kaldırma işlemi gerçekleşmeyecekti.

Yukarıda anlatılanları yapmadan "En iyi program kaldırma programı" başlıklı makalede tavsiye ettiğimiz program yardımı ile kaldırabilirsiniz.

Ayrıca bakınız: En iyi antivirüs programı

Son olarak bilgisayar performansı adı altında paylaşılan hiç bir yazılımı yüklemeyiniz. Bu tür programların bilgisayara hiç bir katkısı-faydası yoktur.

21 yorum for "MPC Cleaner bilgisayardan nasıl kaldırılır (uninstall)"

  1. eyvallah abi ALLAH razı olsun sizden sizin sayenizde kaldırdım şu virüsten kurtuldum inşallah her yerden kaldıra bilmişimdir tekarardan ALLAH sizden razı olsun

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. skype tan bana yardım edermisiniz Mr.X deadpool logolu resim benim bilgisayarımı bir kere çökertti tekrar olsun istemiyorum

      Sil
  2. Çok teşekkür ederim

    YanıtlaSil
  3. programı kaldırmaya izin yok diyor

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Saatin olduğu yerden programı kapat sonra yazılanları uygulayın. Açık olduğundan dolayı uyarı verir.

      Sil
  4. BEYLER BENDE UNİNSTALLER AÇILMIYOR AMA MPC CLEANER E TIKLADIĞIMDA DA AÇILMIYOR AMA ARKA PLANDA ÇALIŞIYOR VE CHORME ANA SAYFAMI DA DEĞİŞTİRDİ HİÇBİR ŞEY YAPAMIYORUM !!!
    YARDIMCI OLUR MUSUNUZ.

    YanıtlaSil
  5. Önce saatin olduğu yerden programı kapatman gerekiyor.

    Açık olduğundan dolayı sorun yaşıyorsunuz.

    YanıtlaSil
  6. ben yapamıyorum yapabilen skaypa gelsi skayp AmaçsızBulus

    YanıtlaSil
  7. Çok teşekkür ederim.

    YanıtlaSil
  8. merhaba, bende ne programlarda, ne masa üstünde ne de saatin orada gözükmüyor. ancak sistem ayarlardina program yükle kaldir menüsünde duruyor. oradan kaldir dedigimde hic bir sey yapmiyor. bunun birlikte auto time diye bir program cikti, ayrica browser acilis sayfami hep yeabest.cc olarak degistiriyor.
    adaware gibi programlar isimi görür mü?

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Hayır önerdiğimiz program revo unistall programı ile kaldır.

      Sil
  9. oh cok sukur sayenizde kaldirabildim bu pislik programi

    YanıtlaSil
  10. ben programi kaldirdim ama kalintilari duruyor galiba cunku interneti acarken nav.. diye bir sayfa aciliyor. ben de adwcleaneri yukledim. tariyor,viruslu kisimlari buluyor, temizle dedigimde "servisler siliniyor" yaziyor ama hicbir ilerleme yok. ne yapmaliyim? viruslu kisimlar: MPCKpt, UCGuard, ziphost, SDDUpdate.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Adwcleaner programını kaldır hiç ise yaramaz. Anlatılan şekilde sırasıyla kaldırmış isen kalıntı kalmaması lazım. Sanırım başka program yükledin ana sayfanı değiştirdi. Bunun için http://netbilenhaber.blogspot.com/2016/06/nuesearch-tamamen-kaldirma-uninstall.html burada anlatilanlari uygula.

      Sil
  11. Merhabalar şu saatin yaninda dediğinizi bulamıyorum yardimci olabilir misiniz

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Merhaba, bilgisayarın sesini açma kısma yeri orada saat tarih ve arka planda çalışan programların kısa yolu var oradan kapatmaniz gerekiyor.

      Sil
  12. merhaba kardeş ben buraya bakmadan yaptım aynsını ama 4 metin belgesi kaldı silinmiyo

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Merhaba, saatin olduğu yerden kapalı halde sildiyseniz bilgisayarı yeniden başlatın.

      Sil
  13. Uninstall diye bir dosya yok ki sileyim yav? LÜTFEN YARDIMCI OL :(

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bilgisayar → yerel disk c: → Program files → mpc dosyasına tıkla Uninstall üzerine tıkla.

      Sil
  14. "MPC uninstall Aplication çalışmayı durdurdu" hatası veriyor sürekli

    YanıtlaSil