Samsung Galaxy A7 ısınma sorunu ve çözümü

Android akıllı cep telefonların ortak sorunlarından bir tanesi de, aşırı batarya, ısınma sorunu. Henüz yeni telefon olmasına rağmen, Samsung Galaxy A7 modelinde (batarya) ısınma sorunu şikayetleri bir hayli fazla. Elektronik birazda kısmet işi olduğu gerçeğinide unutmamak lazım.
Samsung Galaxy A7 isinma sorunu ve cozumu

Samsung Galaxy A7 ısınma sorunu nasıl çözülür - nasıl soğutulur?

Samsung Galaxy A7 modellerde ısınma sorunu genelde oyunlarda, gereksiz android uygulama programları ve internette gezinme esnasında yaşanır.
Bunun için önce İlgili makale: Programsız Android telefonlar da gereksiz dosya temizleme ve hızlandırma yönergelerini uygulayın. Ardından aşağıdaki adımları takip edin.
  • Gereksiz uygulamaları kaldırın (clean master de dahil)
  • İnternet tarayıcı (browser) geçmişini silin. Yukarıdaki ilgili makalede yazılı.
  • Canlı duvar kağıdı kullanıyorsanız kaldırın.
  • Ekran parlaklık seviyesini otomatik ise tiki kaldırın seviyesini düşürün.
  • Telefonu kapalı durumda şarz edin, tam dolmadan çıkartmayın, dolduktan sonra prizden çekin.
  • Hangi uygulamaya girildi ise mutala geri tuşlar kullanarak çıkın, direk orta tuş kullanmayın.
Aslında Samsung Galaxy A7 ve diğer modellerinde ısınma sorununa karşı en etkili "ilgili makale" de yazılan yöntemlerdir. Bu adımları uyguladığınız andan itibaren aşırı ısnma sorunları ortadan kalkacak ve gereksiz dosyalar silinmiş Samsung Galaxy A7 daha hızlı hale gelecektir.

Not: Samsung Galaxy A7 soğutucu uygulama programlarından uzak durun, bu tür programlar arka planda sürekli çalışacağından pil ömrünün daha kısa olmasına neden olur.

Yorum Gönder for "Samsung Galaxy A7 ısınma sorunu ve çözümü"