İnstagram Hesabı Nasıl Silinir? Nasıl Dondurulur

İnstagram; Gerçekte olmayan bir şeyleri takipçilerine varmış gibi gösterip, 60-70 yıllık kısacık ömrümüzü, kim ne dediler ile geçirmeyelim. Intagramı kapattıktan sonra hayatınızın ne kadar güzel olduğunu aslında gerçek hayatı yaşamanın ne kadar güzel olduğunun farkına varacaksınız.

Popülerliğini günden güne yitiren instagram ile mutlulukları paylaşma yerine yaşayın. Instagram hesabını kalıcı olarak tamamen kapatmaya / silmeye karar verdiyseniz, tebrik edilmeyi hak ediyorsunuz.

instagram hesabını kalıcı olarak tamamen kapatma ve silme


Instagram hesabını silmek için, masaüstü veya dizüstü bilgisayardan resmi instagram.com adresine giriş yapın.

instagram hesap silme hesap dondurma nasil yapilir

Kullanıcı adı ve şifre ile giriş yaptıktan sonra aşağıdaki bağlantıdan hesap silme bağlantısına tıklayın.
İnsatgram hesap silme bağlantı lingi https://www.instagram.com/accounts/remove/request/permanent/instagram hesabını geçici olarak kapatabilirsin "oyununa gelmeden "Hesabını neden siliyorsun?" sorusuna "Çok zamanımı alıyor " seçeneğini seçin. Alt kısıma şifrenizi tekrar girin "Hesabımı kalıcı olarak sil" butonuna tıkladığınızda,instagram hesabı kalıcı olarak tamaman kapatılmış ve silinmiş olacaktır.

Ardından instagramı tablet ve Android telefondan uygulama yöneticisinden kaldırın. Instagram video, fotoğraf/resim, profil verilerini silmek için, Programsiz android telefon gereksiz dosya temizleme ve hızlandır başlıklı makalede, adımları takip ederek telefonunuzun %30 daha çok hızlandığını ve pil/batarya süresinde inanılmaz artış sağlandığına tanık olun.

Yorum Gönder for "İnstagram Hesabı Nasıl Silinir? Nasıl Dondurulur"