Pkk TÜRKİYE'ye karşı 8 hain komünist terör örgütü ile birleşti

Hain Pkk terör örgütü kurucu üyelerinden, Duran Kalkan kandilde düzenlenen toplantıda 8 sol komünist örgütle birleştiklerini açıkladı. Aralık ayından beri yürütülen tartışmalı süreci 8 örgütün katılmasıyla sonlandırdıklarını açıkladı.

9 Hain Terör Örgütü Türkiye'ye Karşı Birleşti!
PKK, TKP/ML, THKP-C/MLSPB, MKP, TKEP-LENİNİST, TİKB, DKP, Devrimci Karargah ve MLKP terör örgütleri 'Halkların Birleşik Devrim Hareketi' adı altında birleşti.



Cemil Bayık, Aralık ayında şu sözleri söylemişti:
"Teslim olmayacağız. Direneceğiz. Biz mevcut durumda, tüm olanaklarımızla ve elimizdeki tüm kaynaklarla varoluş mücadelesi veriyoruz. Yakında Türkiye'nin içinden ve dışından gelen başka örgütlerle birlikte yakında bir devrimci direniş cephesinin kuruluşunu ilan etmeyi öngörüyoruz. Adını veremeyeceğim bu örgütler, AKP rejimine karşı bizimle aynı mücadeleyi paylaşıyorlar ve bizimle birlikte mücadele edecekler." demişti.

1 yorum for "Pkk TÜRKİYE'ye karşı 8 hain komünist terör örgütü ile birleşti"

  1. bu kandil denen yerdeki teröristleri isteyen gidip görüşüyor. ama bir türlü bizim güvenlik güçlerimiz vuramıyor. eger burayı ırak devleti koruyorsa oradan yapılan saldırılar savaş sebebi sayılmalı.

    YanıtlaSil