Samsung Galaxy j7 model telefonlarda ısınma sorunu ve çözümü

Samsung Galaxy j7 model telefonlarda ısınma sorunu
Samsung Galaxy j7 model telefonlarda ve tüm android telefon modellerinde yaygın olarak görülen aşırı ısınma sorunları kullanıcıların ortak şikayetlerinden bir tanesidir.

Aslında Samsung Galaxy j7'de aşırı ısınma sorunları bilinçsiz kullanmaktan dolayı ileri gelir.

Samsung Galaxy j7 ısınma sorunu çözümü:
Telefonunuzdan gereksiz uygulamaları kaldırın. Uygulama kaldırmak için Clean Master ve benzeri uygulama kullanmayın. Clean Master telefona faydadan çok zararı vardır, ayrıca bakınız: Celan Master telefona faydalı mı?

1- Bunun için → AyarlarGenelUygulama yöneticisiVeriyi Sil Kaldır.

2- Ram için önbellek temizleme için yine aynı şekilde Ayarlar GenelUygulama yöneticisi → örneğin facebook önbelleği temizle diyerek tüm uygulamalarda aynı yöntemi uygulayın.

3- İnternet tarayıcı browser çerezleri ve geçmişi temizleyin, bunun için internet tarayıcınızdan AyarlarÖzel verileri temizle tümünü seçin temizleyin. Samsung galaxy j7 ve tüm modellerinde en fazla telefon ısınması, internete girildiğinde sayfaları kapamadan çıkıldığında olur.

4- AyarlarCihaz EkranParlaklık buradan ototmatik seçili ise kaldırın ve seviyesini kendi görüş şeklinize göre ayarlayın. Bu sayade pil batarya ömrü daha uzun olacak ve ısınma sorunu minimuma inecektir.

Ayrıca bakınız: Programsız Android Telefon Hızlandırma

2 yorum for "Samsung Galaxy j7 model telefonlarda ısınma sorunu ve çözümü"