Bongo nedir? Bongo nasıl kullanılır? Bongo sms ücreti ne kadardır?

Sözde her şeyi bilen Bongo nedir? Bongo gerçekten her şeyi biliyor mu? Bongo nasıl kullanılır? Bongo sms ücreti ne kadardır? Bongo hakkında merak edilenlere kısa bilgiler.

Bongo nedir Bongo sms ucreti

Bongo nedir? Bongo nasıl kullanılır?

Bongo 2013 yılından beri CrowdMobile bünyesinde bulunan ücretli kısa mesaj servisidir. Hedef kitlesi 13-18 yaş grubudur. Merak ettiğiniz kişi hakkında bilgi almak için, ad soyad ve ilini 5323 kısa mesaj olarak gönderip sözde bilgi edinmek.

Merak ettiğiniz bir şeyi veya kişi hakkında bilgi öğrenmek için gönderilen SMS ücreti 9.90TL dir. Dikkat edilmesi gereken noktalar ise, bilgilerin tamamen uydurma olması, kişisel bilgilerin sanal ortamda toplanması ve kolayca yayılmasıdır.

Ayrıca bakınız: Miss Bongo Nedir? SMS Ücreti Kaç TL

Bongo özellikle gençleri hedef seçmesinde amaç, sömürüye açık olmaları, kandırılmaya son derece müsait olmalarından dolayı özellikle sorulan soruların basit ve cevapların klasik tamamen uydurma şeklinde olmasındandır.

Bongo Gerçekten Her şeyi Biliyor mu?

Turkcell, Türk Telekom Avea ve Vodafone operatörlerinden 5323'e gönderilen sms (mesaj) ücreti 9.90TL dir. Gönderilen sms sonrası iş işten geçmiş oluyor ve faturanıza 9.90 TL gibi bir ücret yansıyor. Artık bundan sonra size cevap olarak robot hazır uydurma cevaplar gönderiyor.

Bongo aslında sizin hakkınızda hiç bir şey bilmiyor, bildikleri ise şu şekilde oluyor. Uygulamayı indirdiğinizde sizden izin vermeniz için onay istiyor burada verdiğiniz onayda tüm telefondaki bilgilere erişim izni vermiş oluyorsunuz.

Bu izinler, kişi listesi, Whatsapp konuşmaları, mesajlar, fotoğraflar ve tüm sosyal medya hesaplara erişim izni vermiş oluyorsunuz. Kesinlikle bu uygulamanın cihazlarda olmaması gerekmektedir. Tüm bilgileriniz bu şekilde ellerine geçmiş oluyor.

Ayrıca bakınız: Dinimizde falcılık var mıdır?

6 yorum for "Bongo nedir? Bongo nasıl kullanılır? Bongo sms ücreti ne kadardır?"

  1. Kitap okumayi severek gercek hayattan uzaklasirsin dedi.ama bn kitaptan uzaklasip hayata baglaniyorum ve kizin ismini flnda soylemedi.sadece kumral dedi

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ben denedim ama crvap gelmedi 2 kere mesaj attım 5323 artık geçersiz mi acaba?

      Sil
    2. Parana yazık, cevaplar hazır otomatik atılıyor kanmayın bunlara.

      Sil
  2. Doğruyu bilse söyleyecek, bongo böyle birşey işte hepsi yalan amaç para kazanmak.

    YanıtlaSil
  3. Attim ama kisacik bi cevap geldi savma cok sacma

    YanıtlaSil
  4. Çok saçma inanmayin yalan şeyler söylüyor

    YanıtlaSil