Samsung Galaxy s4 ısınma kasma sorunu ve çözümü


samsung galaxy s4 nasil sogutulur

Akıllı Android cep telefonlarda aşırı ısınma kasma sorunları sadece, Samsung Galaxy S4 model telefonlara has değildir. Isınma kasma sorunu hemen hemen tüm cep telefonlarında yaşanmaktadır.

Samsung Galaxy S4 ısınma donma sorunu çözümü:

Samsung Galaxy s4 ısınma, kasma ve donma sorunları genelde bilinçsiz kullanmaktan meydana gelir. Bunlar gereksiz uygulamalar, haddinden fazla oyun yüklemeleri ve gezinti sonrası internet tarayıcılarından güç tuşu ile çıkmaktan meydana gelmektedir.

İşe ilk gereksiz oyunlar ve uygulamarı kaldırmakla başlayın. Bunun için Clean master ve benzeri uygulama kullanmadan aşağıda anlatılan gibi kaldırın.

1- Uygulama silmek kaldırmak için → AyarlarGenelUygulama yöneticisiVeriyi SilKaldır.

2- Ram önbellek temizlemek için; AyarlarGenelUygulama yöneticisi → Örneğin Facebook, Youtube, Twitter,  Whatsapp gibi tüm uygulamalarda, önbelleği temizle diyerek tüm uygulamalarda aynı yöntemi uygulayın.

3- İnternet tarayıcı browser çerezleri ve internet geçmişini temizleyin, bunun için internet tarayıcınızdan Ayarlar → Gizlilik tümünü seçin ve temizleyin. Samsung Galaxy s4 ve tüm modellerinde en fazla telefon ısınma sorunu, internete girildiğinde sayfaları (x) kapamadan çıkıldığında olur.

4- Ayarlar → Cihaz → Ekran → Parlaklık ototmatik seçili ise kaldırın ve seviyesini düşük şeklide ayarlayın. Bu ayar ayrıca pil batarya ömrünün daha uzun olmasını sağlar ve ısınma sorununu azaltır.

Samsung Galaxy S4 ısınma donma ve kasma sorunlarına en etkili çözüm bu şekildedir.
Ayrıca bakınız: Clean Master zararları

Bakınız:Androin telefon pano silme ve gereksiz dosya temizleme işlemi makalemizi okuyabilirsiniz.

Yorum Gönder for "Samsung Galaxy s4 ısınma kasma sorunu ve çözümü"