ByLock Nedir? ByLock Programı Ne Demek?

Adı Fethullahçı terör örgütü (FETÖ) ile gündeme gelen Bylock uygulama programı nedir? By Lock ne demek? Bylock programını telefonda bulundurmak neden tehlikelidir hakkında kısa özet bilgiler.

Kısaca ByLock Nedir?

Bylock tıpkı Whatsapp, Viber, Tango ve diğer uygulamalara benzer bir anlık mesajlaşma uygulamasıdır. Ancak Bylock diğer anlık mesajlaşma uygulamaları gibi çalışmaz. ByLock özelliği yapılan anlık mesajlaşmaları şifreli ve kriptolu yazışma olanak karşı tarafa göndermesini sağlamaktadır.

Yani By Lock üzerinden gönderilen mesajlar gönderici ve alıcı tarafından belirlenen bir şifreleme yöntemi ile görülmektedir. Aksi taktirde bu yazışmalar bir başkası tarafından görülmesi, okunması ve ele geçirilmesi mümkün olmuyor.

bylock programi

By LockProgramı Kimin? Bylock Nereden İndirilir?

ByLock yazılımı Fethullahçı terör örgütü mensubu kişiler tarafından geliştirilen bir yazılım dır. ByLock sıradan bir android apk uygulaması gibi, Google Play ve diğer app store üzerinden indirilmez.

Bylock programının aktif olması için FETÖ üyesi birinin göndereceği bir davetiye kodu gerekiyor. Bylock sadece masaüstü bilgisayarlara indirilip aktive edildikten sonra telefonlara yüklenebiliyor.

Uyarı!
İkinci el telefon almadan önce cihazı mutlaka emniyet yetkililerine teyit ettiriniz. Aksi taktirde önceden yüklenen bylock daha sonra silinse dahi cihaza önceden yüklendiği tespit edilebiliyor.

Fethullahçı terör örgütü üyeleri tarafından geliştirilen By lock haberleşme yazılımıçeşitli internet sitelerinden indirme lingi verilmektedir. Bu konuda Netbilen Haber olarak ziyaretçilerimizi "ByLock" programını indirmeme konusunda uyarıyoruz.

Yorum Gönder for "ByLock Nedir? ByLock Programı Ne Demek?"