Haşdi Şabi Lideri kimdir? Kuruluş Amacı ve açılımı Nedir?

Adı Musul'da gündeme gelen ve sözde Daeş terör örgütü ile mücadele ettiği söylenen, Haşdi Şabi terör örgütü lideri kimdir, açılımı nedir, kime hizmet ediyor? kuruluş amacı nedir? haberimizde.

Haşdi Şabi Kimdir?
Kelime anlamı ve açılımı "Halk ordusu (güçleri)" anlamına gelen Haşdi Şabi terör örgütü, Amerika, İngiltere, İsrail ve İran tarafından Nuri el Maliki ye kurduruldu. Haşdi Şabi Şii milislerden oluşan, lideri Müslüman görünümlü ancak Hrıstiyan olan "Ebu Azrail" lakaplı Eyüp Falih el Rubayi adında bir katil.

Eyüp Falih el Rubayi ebu azrail

"Ebu Azrail" Haşa dört büyük meleklerden Azrail'in (a.s) ismini ve utanmadan Azrail'in babası şeklinde kullanıyor. Acımasız katil sünnileri yakalayıp asıyor, yetmedi yakarak kılıcıyla kesiyor! Müslüman katili Rubayi bu katliamları video çekimi yaparak sosyal medyada paylaşıyor.

Haşdi Şabi terör örgütünün amacı Müslümanları bölüp yok etmek, büyük israil devletini kurmak. ABD başkanı Obama geçtiğimiz günlerde "Irak savaşında çok büyük kayıplar verdik, arık Amerikan askeri savaşmayacak bölgelerde etnik güçler savaşacak" demişti. Daeş (Işid) terör örgütü deşifre olmasının ardından bölgede Haşdi Şabi aktif olarak kullanılıyor.

1 yorum for "Haşdi Şabi Lideri kimdir? Kuruluş Amacı ve açılımı Nedir? "

  1. hi how did you fix the comment box ? i saw your comment on themeforest.net

    that its not showing .. how did you fix that ?

    YanıtlaSil