Deep Freeze Şifreli Şifresiz Nasıl Kaldırılır Kesin Çözüm

Deep Freeze aslında çok iyi bir sistem koruma yazılımıdır. Deep Freeze, program yükleme veya kurulum esnasında kapatılmamış ise buna izin vermez, bu durum kullanıcıların canını sıkar ve  Deep Freeze yazılımını kaldırmaya karar verdiklerinde çeşitli sorunlarla karşılaşırlar.

Bu yazımızda, Deep Freeze şifreli şifresiz bilgisayardan sorunsuz tamamen nasıl kaldırılır kesin çözüm yöntemini anlatacağız. Hiç acele etmeden anlatılanları atlamadan sırasıyla takip etmeye dikkat edin.

Deep Freeze (uninstall password)

Deep Freeze Kaldırma (uninstall)

Deep Freeze programını kaldırmak için iki ayrı yöntem kullanacağız. İlki önceden belirlediğiniz şifreyi girerek kaldırma yöntemi diğeri unutulan şifreyi etkisiz hale getirerek kaldırma yöntemi şeklinde. Programı kaldırmak için arka planda çalışmasını sonlandırmak gerekiyor. Bunun için aşağıda anlatılanları uygulayın.

Shift tuşu basılı iken sağ alt köşede (saatin olduğu yer) Deep Freeze üzerine tıklayın.
⏩ Açılan ekrana daha önceden belirlediğiniz şifreyi giriniz.
⏩ Bazende Şifre istemeyebilir direk ok butonuna tıklayın.
⏩ Program boot ayarlarından "Boot Thawed" seçin ve ok butonuna basın, bilgisayarı yeniden başlatın.

Daha önce belirlediğiniz Şifreyi (password) hatırlamıyorsanız bios ayarlarından tarihi 2040 yapmanız gerekiyor. Bios'a girmek için bilgisayarı yeniden başlatın yazılar gelmeden "Del" tuşuna basın tarihi 2040 yapın ve kayıt et (f10) deyip bilgisayarın açılmasını bekleyin.

Artık Deep Freeze arka planda çalışmayacaktır, şimdi programın Setup dosyasına çift tıklayın, uninstall ekranı açılacak ve artık programı rahatlıkla kaldırabilirsiniz.

Bu şekilde hiç bir kalıntı bırakmadan Deep Freeze bilgisayardan tamamen kaldırılmış olacaktır. Kaldırma işleminden sonra bilgisayarını yeniden başlatın. Takıldığınız yerleri yorum kutusunu kullanarak yardım alabilirsiniz.
ilgili aramalar; deep freeze kaldırma şifre unuttum, deep freeze kaldırma 2020, akıllı tahta deep freeze kaldırma, deep freeze 8.53 kaldırma, anti deep freeze, meb deep freeze kaldırma, deep freeze kaldırma sorunu, Deep Freeze Şifreli Şifresiz Nasıl Kaldırılır Kesin Çözüm, Deep Freeze bilgisayardan kaldırma sorunu,freeze uninstall password

Yorum Gönder for "Deep Freeze Şifreli Şifresiz Nasıl Kaldırılır Kesin Çözüm"