Melsum Ne demek? Melsum İsminin Anlamı Nedir?

Çocuğa verilecek anlamsız isimden anne baba mutlak sorumludur, kaynaksız, asılsız uydurma isimlerden uzak durulması gerektiğini her isim anlamları yazılarımızda anlatmaya çalıştık.

melsum anlamı nedir

Çocuğunun isminin farklı, özel ve hiç duyulmadık bir isim olması için yapılan yanlışlardan bir tanesi de "Melsum" ismidir.

Melsum Ne demek?


Melsum Türkçe ve İngilizcede hiç bir anlam ifade etmemektedir. Melsum Arapça bir kelime de değildir. Melsum tamamen kulağa hoş gelmesi ve sırf farklı olması için ilgi çekme amaçlı, ilmi bilgisi olmayan insanlar tarafından çocuğuna verdikleri anlamsız bir isimdir.

Ayrıca bakınız: Hüma isminin anlamı nedir?

Melsum ismi caiz midir?

Melsum ismi Kuranda geçmemektedir. Melsum ismi hiç bir anlam ifade etmediği için caiz değildir. Mahşerde isminin anlamı olmayanlar isimsiz olarak çağrılacaklardır.

Melsum, Sühan ve benzeri isimlere caiz diyen kişilere kaynağını bir sorun bakalım, hangi kaynakta caiz oldukları yazıyor? Biz bir konuyu mutlak kaynaklara bakar, yetmedi işim ehline sorar öyle yayınlarız. Bir tek yayınlarımızda kaynaksız, uydurma bir yazı görürseniz bizi takip etmeyin.

Yorum Gönder for "Melsum Ne demek? Melsum İsminin Anlamı Nedir?"