Sözcü Gazetesi Kapatılsın Kampanyasına Destek

Kurulduğu günden bu yana sürekli terör övücü yayınlar yapan ve dini değerleri aşağılayan Sözcü gazetesine büyük tepki! Sözü gazetesine ait Gırgır dergisi Hazreti Musa Peygambere küfürlü karikatürüne halktan tepki tepki yağdı. Sosyal medyada sözcü gazetesinin bu tavrına, "sözcü gazetesi kapatılsın kampanyasına" destek çığ gibi büyüdü.

Ülke hayrına bir tane olumlu yazısı bulunmayan din düşmanı sözcü paçavrası kimin sözcülüğünü yapıyor?

sözcü kapatılsın kampanyayı

Sözcü'nün Gırgır dergisinden Musa Peygambere karikatürlü küfür!

gırgır dergisi hz musa karikatür küfür
Sözcü gazetesinin bünyesinde bulun Gırgır dergisi yine dini değerleri hedef alarak, Hz. Musa aleyhisselam'a aşağılık karikatürle hakaret etti.

Sözde mizah dergisi olarak, Sözcü gazetesi tarafından ücretsiz dağıtılan Gırgır Dergisi, Hazreti Musa a.s'mı hedef alarak galiz küfürlü kelimeler kullanarak baştan aşağı rezalet karikatür yayımladı.

Ancak Sözcü'nün Gırgır dergisi çizerinin İslama hakaret edeyim derken hesaba katmadığı bir şey vardı. Sözcü Yahudilerin hizmetinde olan bir gazete, Hz. Musa Yahidilere gönderilmiş bir peygamberdi ve Yahudi lobisi anında mudühale ederek Gırgır Dergisini kapattı.

Vaziyeti nasıl kurtarayım, yahudi lobisinin gönlünü nasıl alırım derdine giren Sözcü, çareyi dergi çalışanlarını işten atmak oldu.

Sözcü bu rezaleti hükumete yıkarak bir algı operasyonuna oluşturma gayreti içinde.

Yahudi lobisi bir dergiyi dakikalar içinde kapatabiliyor ama Müslüman bir ülkede Müslümanlar olarak ses çıkaramıyoruz!

Hz. Musa a.s hak peygamberdir ve bizim de peygamberimiz dir.

Sürekli dini değerleri hedef alarak İslam dinine hakaretler yağdıran, terör sevici din düşmanı sözcü gazetesinin kapatılması için bir kampanya başlatıyoruz.

Bu kampanyaya destek vermek için aşağıdaki paylaş butonlarını kullanarak destek vermenizi rica ediyoruz.

Yorum Gönder for "Sözcü Gazetesi Kapatılsın Kampanyasına Destek"