Türk Telekom Avea Gizli Özel Numara Engelleme

Gecen yarısında veya günün her hangi bir saatinde özel numaradan gelen çağrıları kimse almak istemez. Daha önce gizlenen numaralardan gelen çağrılar Gizli Numara olarak adlandırılırken şimdi akıllı android telefonlar bunları Özel Numara olarak adlandırmaktadır. Bu yazımızda Türk Telekom Avea Gizli Özel Numara Engelleme nasıl yapılır kısaca anlatacağız.

Anlatacağımız özel numaradan gelen çağrıları engelleme yöntemleri android, ios ve diğer tüm telefonlar için geçerlidir. Ayrıca tüm operatörler özel numaradan çağrı engelleme hizmetini ücretsiz olarak sunmaktadır. Bir önceki yazımızda Turkcell özel numara engellemeyi yazmıştık ayrıca bakabilirsiniz.

avea özel numara engelleme

Türk Telekom Avea Özel Numara Nasıl Engellenir?
Türk Telekom Avea müşterisi iseniz, gizli numaralardan çağrı almak istemiyorsanız telefonun arama bölümüne *253# yazarak ara tuşuna basın. Bu şekilde bir daha gizli numaradan çağrı almayacaksınız. Özel gizli numaralardan sizi arayanlar "Aradığınız abone gizli numaralardan çağrı kabul etmemektedir" uyarısı dinleyecek.

Türk Telekom Avea Gizli - Özel Numaralara Açma:
Gizli özel numaralardan tekrar aranmak almak istiyorsanız tekrar telefonunuzun arama bölümüne *253# yazarak gizli numaralara açabilirsiniz. Bu servis tamamen ücretsiz bir servistir.

Yorum Gönder for "Türk Telekom Avea Gizli Özel Numara Engelleme"