360 Body Lift Nedir? Body Lift Estetik Ne Demek

360 Body Lift estetik çılgınlığına dikkat! Bir estetik gerdirme operasyonu olan body lift, estetik cerrahların iştahını iyice kabartmış durumda! Peki nedir bu 360 body lift çılgınlığı? Body lift estetik ne demek kısaca haberimizde.

360 Body Lift Operasyon Yöntemi Nedir?

Obezite cerrahisi sonrasında hızlı ve aşırı kilo vermeye bağlı sarkmalar, özellikle karın bölgesinde, bacak iç kısımlarında, kalçalarda, kollarda ve deride meydana gelen sarkmalarda sarkan deri ve yağ dokusunun alınması ve cildin gerilmesi işlemine "Body Lift" denir.

body lift estetik ne demek

Tüm vücut germe uygulamalarına ise "360 Body Lift yöntemi" denmektedir. Body lift aşırı kilo kaybı durumunda vücutta oluşan yüz dahil tüm deri sarkmaların şeklini germe operasyonudur, zayıflama yöntemi değildir.

360 Body Lift Zararlı Mı?

Body lift yöntemi vücuda doğal olmayan yollarla bir gerdirme operasyon şekli olması nedeniyle ilerleyen zamanlarda ciddi cilt-deri bozukluklarına neden olmaktadır.

Örneğin normal doğum veya sezaryen doğum sonrası sarkan deri kendini nasıl hızla toparlıyor ise ani kilo kaybı sonrası da vücut kendini hızla toparlamaktadır.

Ayrıca oku: Metformin zayıflatır mı?

Ancak 360 body lift yöntemi ise, ani aşırı kilo kaybına bağlı sarkan derinin alınması ve gerdirilmesi için yapılan bir estetik ameliyat.

Bu tür estetik operasyonların bir kez yapıldıktan sonra ardı arkası kesilmeyen operasyonlara maruz kalınıyor. Bunun en belirgin örneğini ilerlemiş yaşlarına rağmen ünlülerde görülmektedir.

Yorum Gönder for "360 Body Lift Nedir? Body Lift Estetik Ne Demek"