Türk Telekom (TTnet) TP-link modem wifi şifresi ve kullanıcı adı değiştirme

Tüm TP-LINK model kablolu kablosuz modem wifi şifresi ve kullanıcı adı değiştirmek artık çok kolay. Yeni bir TP-LINK modem aldıysanız ve sıfırdan kurulum yapacaksanız, modem kurulum ayarların bir çoğu yapılmış haldedir. Yapmanız gereken tek şey modem wifi şifresini ve kullanıcı adını değiştirmek olacaktır.

TTnet -Türk Telekom wifi şifresi ve kullanıcı adı değiştirme:

TP-LINK Modem wifi şifresi ve kullanıcı adı değiştirmek için modem arayüze girmek gerekiyor.
Bunun için hangi tarayıcıyı kullanıyorsanız adres çubuğuna "192.168.1.1" yazıp enter tuşuna basın. Açılan sayfada giriş kutusuna Kullanıcı adı: admin Şifre: admin yazdıktan sonra giriş deyin.

tp-link modem arayüze giriş

Üstteki resimde görüldüğü gibi manuel kurulum yapacağımız için "Arayüz Ayarları" üzerine tıklayın.

tp-link modem arayuz şifre

Bu bölümde sadece sarı renkte belirtilen "Kullanıcı Adı" ve "Şifre" bölümüdür. Buraya servis sağlayıcınızdan aldığınız bilgiler (örnek: ttnet) girilecek ardından "Kaydet" diğer ayarlarla oynamayınız.

tp-link modem wifi sifresi ve kullanici adi degistirme

Bu bölümde ayarlar hazır olduğundan sadece ok işareti ile belirlenen yerleri değiştirin. SSID: Kablosuz ağınızın adı. Şifreleme TKIP-AES seçilecek. Ön Paylaşım Anahtarı: Kablosuz ağınızın şifresini girin. Yalnız buraaya zor bir şifre belirleyin tahmin edilmesi zor olsun ardından kaydet deyin.


Son olarak "Bakım" panelinden admin şifresi istenecek, buraya istediğiniz şifreyi girdikten sonra kaydet deyin çıkın. TP-LINK Modem Router kurulumu ve kablolu kablosuz modem wifi şifresi ve kullanıcı adı bu şekilde değiştirilmektedir.

Yorum Gönder for "Türk Telekom (TTnet) TP-link modem wifi şifresi ve kullanıcı adı değiştirme"