Miss Bongo Türkiye Nedir? SMS Ücreti Kaç TL

Yeni Miss Bongo mesaj servisi nedir? Miss Bongo ücretli mi? Miss Bongo Mesaj (sms) ücreti ne kadar? Mesaj (sms) başı kaç TL dir? Miss Bongo Türkiye hakkınızda her şeyi gerçekten biliyor mu? merak edilen tüm sorular haberimizde.

Miss Bongo Nedir? Nasıl Kullanılır?

Bongo serüvenine bir yenisi daha eklendi. Daha önceki yazımızda normal Bongo nedir nasıl kullanılır sms ücreti ne kadar? yazmıştık ayrıca bakınız. Miss Bongo İngilizce bir kelimedir. Türkçe karşılığı ise "Bayan Bongo" anlamına geliyor. Operations Pty Ltd adlı Avustralya ülkesine ait ücretli kısa mesaj servisidir. Miss bongo yani bayan bongo, sözde akıllı bir Maymun aşağıdaki resimde görüldüğü gibi.

Miss Bongo smsm mesaj ücreti

Miss bongo'ya Android cep Telefonu üzerinden mesaj göndermek için Ad Soyad ve şehir yazdıktan sonra 83766 kısa mesaj gönderiliyor. Sözde kişisel hayatla ilgili bazı bilgiler veriyor. Veriği bilgilerin çok fazla olmadığını ve tamamen eylence amaçlı olduğunu resmi internet sitelerinde belirtiyorlar.

Miss Bongo SMS - Mesaj Ücreti Ne kadar?

Miss bongo Türkçe adıyla bayan bongo'ya bir şeyi sormak için Telefon üzerinden isim soyisim ve şehir girdikten sonra 83766'a gönderilen kısa mesajın bedeli 3.00 Euro dur. Tabi bu Avrupa sınırlarında geçerli, bir de buna Türkiye den yerli operatörlerin de fiyatı eklendiğinde bir sms bedeli 30.00 - 60 TL gibi bir rakama tekabül ediyor.

Miss bongo gerçekten her şeyi biliyor mu?

Yukarıda belirttiğimiz gibi miss bongo eğlence amaçlı ve ergenleri sömürmeyi hedefleyen ücretli bir kısa mesaj servisidir. Özellikle 13 - 18 yaş kitlesine hitap etmesindeki amaç, bu yaşta ergenlerin kandırılmaya son derece elverişli olmalarıdır. Bongo kullanım koşullarında servisin eğlence amaçlı ve verdikleri cevapların gerçekle hiç bir şekilde alakalı olmadıklarını belirtiyorlar.

Yorum Gönder for "Miss Bongo Türkiye Nedir? SMS Ücreti Kaç TL"