Adolf Hitler'in cesedi israil'de mi?

Bir anda dünya basınında Adolf Hitler neden getirildi? birileri bir şeyleri itiraf mı edecek? Dünya basınında çıkan haberlerde, ABD'li belgeselcilerin Hitler'le ilgili iddiasında Adolf Hitler'in ölmediğini ve kaçtığını iddia etmekte.

Dünya basınında çıkan bu iddia karşısında, İsrail başbakanı Benjamin Netanyahu, Kudüs’te düzenlenen "37. Dünya Siyonist Kongresi'nde konuşan Netanyahu, "Hitler, Yahudileri yok etmek değil sürgün etmek istemişti. Filistin Müftüsü Hacı Emin Hüseyni, Berlin’e giderek ona, ‘Yahudileri sürgün edersen hepsi buraya (Filistin’e) gelir’ dedi. Hitler, ‘Peki ne yapayım onlara?’ diye sordu. Hüseyni ‘Onları yak’ dedi” iddiasında bulundu.

Katil, Netanyahu’nun, Yahudi soykırımı iddiaları ile ilgili olarak Hitler yerine Filistinlileri suçlaması İslam dünyasında büyük tepkilere yol açtı. Netanyahu'nun bu açıklamasını kıvırma olarak algılamak lazım.

adolf hitler benjanin netanyahu

Durduk yere Adolf Hitler dünya basınına neden getirildi?
Adolf Hitler'i dünya basınına gündeme getirilme nedeni, aslında bir büyük gizli itirafın habercidir. Benjamin Netanyahu, İsrail devletini kuran, Adolf Hitler'i aklamak için konuyu gündeme getirdi.

Adolf Hitlerin cesedi İsrail de!
Adolf Hitler'in mezarı yıllardır sorgulandı durdu, Hitler'in cesedini bırakın zerre külü bile düşmana bırakılmaz. Adolf Hitler'in cesedi, siyonist yahudiler açısından son derece önemli dir.

İsrail kurucusu Adolf Hitler'in cesedi İsrail'de gizli bir yerde muhafaza ediliyor. Çok yakında İsrail başbakanı Netanyahu, "Adolf Hitler'in cesedi bizde!" diyerek yıllarca saklanan gerçeği itiraf edecek.

Adolf Hitler'in Heykeli Dikilecek!
Adolf Hitler'in heykeli İsrail'in başkenti Tel aviv'de dikilecek. Yahudiler için son derece önemli olan Adolf Hitler ilerleyen zamanlarda, Yahudi İsrail devleti kurucusu büyük kahraman olarak anılacak... Bundan hiç kimsenin zerre kadar şüphesi olmasın.

Yorum Gönder for "Adolf Hitler'in cesedi israil'de mi?"