Gano Excel Nedir? Gano Excel ürünleri faydalımı zararlı mıdır?

Gano Excel Nedir* ürünleri Faydalı mı? Zararlı mıdır? Gano Excel Ürünleri Nelerdir? Gano Excel gerçeği hakkında kısa öz bilgiler.

Gano Excel Ürünleri Nelerdir?


Gano Excel Nedir?

Gano Excel; Sağlık ürünleri üzerine doğrudan satış yapan bir Network Marketing firmasıdır. Binden fazla ürünleri dünya genelinde doğrudan veya bayilikler verilerek satış yapan bir firmadır. Gano Excel; Özellikle "Kırmızı Reishi Mantarı" adlı ne olduğu belli olmayan mantarla gündeme gelen bir firma.


Gano Excel Ürünleri Faydalı mı? Zararlı mıdır?

Gano Excel ürünleri Sağlık bakanlığınca onaylanmamış ürünlerdir. İnternet ortamında her ne kadar bakanlık onaylı diye anlatılsa da bu ürünler kesinlikle onaylanmamış ürünlerdir.

Gano Excel ürünleri bu kadar gündem olması, ürünlerin faydalı olmasından değil tam tersi, Gano Excel ürünlerini satmak para kazanmak için yapılan üyelik yarışından dır.

Gano Excel ürün satış sistemi alttaki üyelerin sürekli üye bulması ile kazanç sağlıyor, üsttekilerin para kazanması için alt kısımın batması gerekiyor. Batmamak için sürekli Gano Excel ürünleri faydaları hakkında reklam ve üye yapmak zorunda kalmalarından dır.

Biz markaları kötüleme amaçlı yayın yapmıyoruz, konu insan sağlığı ise ve Sağlık Bakanlığımız bu tür ürünlere onay vermediyse biz bunu halka anlatmak zorundayız. Dolasıyla Sağlık Bakanlığı Gano Excel ürünlerine onay vermiyorsa sağlık açısından zararları olduğundan dır.

Yorum Gönder for "Gano Excel Nedir? Gano Excel ürünleri faydalımı zararlı mıdır?"