Samsung Galaxy S8 ve + Plus ısınma Sorunu Çözümü

Tüm android işletim sistemine sahip telefonlarda kullanım hatalarından meydana gelen aşırı ısınma sorunları, Samsun Galaxy S8 ve Galaxy S8 Plus modellerinde de yaşanmaktadır. Bu yazımızda kullanım hatalarından doğan Samsung Galaxy S8 ve Galaxy S8+ Plus ısınma Sorunu ve çözüm önerilerini sunacağız.

Samsung Galaxy S8 ve S8 Plus Isınma sorunu Çözümü

Telefondan gereksiz uygulamaları kaldırın. Uygulama kaldırmak için Clean Master ve benzeri uygulama kullanmayın. Clean Master telefona faydadan çok zararı vardır, ayrıca bakınız: Celan Master telefona faydalı mı?

Samsung Galaxy S8  plus isınma Sorunu

1- Kaldırmak için bu adımları takip edin → AyarlarGenelUygulama yöneticisiVeriyi SilKaldır.

2- Ram için önbellek temizleme için ise yine aynı şekilde Ayarlar Genel Uygulama yöneticisi → örneğin facebook önbelleği temizle diyerek tüm uygulamalarda aynı yöntemi uygulayın.

3- İnternet tarayıcı browser çerezleri ve geçmişi temizleyin, bunun için internet tarayıcınızdan AyarlarÖzel verileri temizle tümünü seçin temizleyin. Samsung galaxy S8 ve Plus ve tüm modellerinde en fazla telefon ısınması, internete girildiğinde sayfaları kapatmadan çıkıldığında olur.

4- Ayarlar Cihaz EkranParlaklık buradan otomatik seçili ise kaldırın ve seviyesini kendi görüş şeklinize göre ayarlayın. Bu sayede pilin (batarya) ömrü daha uzun olacak ve ısınma sorunu minimuma inecektir.

5- Cihaz şarjda iken telefonu kullanmayın, mümkünse kapalı konumda şarj ettirin, bu aynı zamanda batarya ömrünün daha uzun olmasını sağlar.

Yukarıda anlatılanların uygulanması halinde Samsung Galaxy S8 ve Galaxy S8+ modellerinde ısınma sorunu yaşanmayacaktır. Ayrıca Programsız Android Telefon Hızlandırma makalemizi okumayı şiddetle öneriyoruz.

Yorum Gönder for "Samsung Galaxy S8 ve + Plus ısınma Sorunu Çözümü"