İPhone 8 ve İPhone 8 Plus Aşırı Isınma Sorunu Kesin Çözümü

Apple İPhone 8 ve İPhone 8 plus çeşitli nedenlerden ötürü aşırı ısınma sorunları maruz kalabilir. Bu gerek kullanım hatalarından gerek batarya sorunlarından kaynaklanmaktadır. Bu makalede uzman tavsiyeler eşliğinde cihazın aşırı ısınma sorunlarına karşı çözüm önerilerini sıraladık.

İPhone 8 Plus cok isiniyor

İPhone 8 ve Plus modellerin aşırı ısınma nedenleri.

İphone 8 ve iphone 8plus modellerde sıcaklık seviyesi 0 ila 35 dereceye göre ayarlanmıştır ve normal seviyelerdedir. Ancak 35 derecenin üzerinde bir sıcaklık söz konusu ise ciddi sıkıntılara neden olabilmektedir.

1- Her zaman güncel tutun

Aşırı ısınmayı durdurmak için yapmanız gereken ilk adım, İPhone'un en yeni güncellemelerin yüklü olduğundan emin olmaktır. Apple'ın güncellemelerinin çoğunda aşırı ısınmayı çözen düzeltmeleri içerir. Güncellemeleri kontrol etmek için → AyarlarGenelYazılım Güncellemeden kontrol edin.

2- Uygulamaları kapatın

Aşırı ısınmaya neden olan uygulamaları kapatın, örneğin, Safari, Bluetooth, Wİ-Fİ, Haritalar, Gezinme uygulamaları ve konum hizmetleri gibi uygulamaları kapatın.

3- Şarj esnasında telefonu kullanmayın

Aşırı ısınmaya neden olanlardan bir tanesi de, cihaz şarj'da iken telefonla konuşmak veya oynamak, bu alışkanlıktan mutlaka kaçınmak gerekiyor. Cihazın sağlıklı şarj olması için ve ısınmasını önlemek için, serin ve havadar yerler olmasına dikkat edin.

4- Gereğinden fazla kullanmayın

İPhone 8 ve plus modellerinden en fazla ısınmaya neden olanların başında, aşırı telefon kullanım alışkanlığıdır. Buna ilaveten el ısısının da eklenmesi ile cihazın batarya ısısının daha fazla ısınmasına neden olacaktır. Bu durumlarda cihazın en az 30 dakikalık dinlemeye ihtiyacı olacaktır. İphone 8 ve plus modellerinde aşırı ısınmasına çözüm en iyi önerileri bu şekildedir.

Yorum Gönder for "İPhone 8 ve İPhone 8 Plus Aşırı Isınma Sorunu Kesin Çözümü"