Samsung Galaxy Note 3 Isınma Sorunu ve Çözümü

Android telefonlarda en yaygın sorunların başında, aşırı ısınma sorunudur.

Genelde bilinçsiz kullanımdan kaynaklanan aşırı ısınma ile beraber kasma ve donma gibi sorunlar yaşanmaktadır.
not 3 isinma sorunu

Bu yazımızda Samsung galaxy note 3 model telefonlarda yaşanan aşırısı ısınma sorunlarına karşı çözüm önerileri olacaktır.

Samsung Note 3 ısınma sorunları çözüm:

Telefonunuzda gereksiz ne kadar uygulama varsa kaldırın. Uygulama kaldırmak için Clean Master ve benzeri uygulamaları kesinlikle kullanmayın. Clean Master telefona faydadan çok zarar verdiğini daha önce uygulamalı olarak yazdık.
Ayrıca bakınız: Celan master telefona zararları

* Andorid telefonlarda uygulama kaldırmak için → AyarlarGenelUygulama YöneticisiVeriyi silKaldır.

* Ram önbellek temizleme hızlandırmak için → AyarlarGenelUygulama Yöneticisi → gördüğünüz tüm uygulamaların üzerine gelerek "Önbelleği Temizle" diyerek hepsinde aynı işlemi yapın.

* Belkide en fazla telefonun ısınmasına neden olan İnternette gezinme sonra direk çıkmaktır. Gezinti sonrası mutlaka browser tarayıcınızın geçmişini ve çerezleri silin. Çıkmak için orta tuş kullanmadan tarayıcı (x) basarak çıkın ki arka planda açık sayfalar çalışmasın.

* Ekran parlaklık seviyesi otomatik seçili ise seviyesini manuel olarak ayarlayın. Bu yöntem batarya süresinin uzun olmasına ve telefonun ısınmasına katkı sağlar. Fazla ekran parlaklığı batarya şarj ömrünü çabuk bitirmektedir.

Son olarak Animasyonları kapatmak ve pano temizliği için Programsız android telefonlarda gereksiz dosya temizleme ve hızlandırma başlıklı makalede yazılanları uygulayınız.

Bu şekilde Samsung Galaxy note 3 telefonlarda yaşanan aşırısı ısınma sorunları çözüme kavuşmuş olmakla beraber ilk günki gibi daha hızlı hale gelecektir.

Yorum Gönder for "Samsung Galaxy Note 3 Isınma Sorunu ve Çözümü"