Samsung Galaxy Note 6 Isınma Sorunu ve Çözümü

Neredeyse tüm marka ve model telefonlarında yaşanan aşırı ısınma sorunu Samsung Galaxy Note 6 model telefonlarda yaşanmakta.
samsun galaxy note 6 cok isiniyor
Genel olarak yaşanan ısınma sorunları, kullanıcıların bilinçsiz kullanması sonucu aşırı ısınmaya bağlı donmalar kasmalar yaşanmaktadır. Samsung galaxy note 6 aşırı ısınma sorununu aşağıdaki adımları takip ederek önüne geçilebilmektedir.

Samsung Galaxy Note 6 ısınma sorunlarına çözüm:
1- Gereksiz ne kadar uygulama varsa kaldırın, bunun için clean master veya benzeri uygulama kesinlikle kullanmayın Clean Master Faydası Zararı başlıklı makalede nedenlerini yazdık.

2- Uygulama kaldırmak için → Ayarlar → GenelUygulama Yöneticisi → Örneğin; Clean Master → Veriyi SilKaldır. Uygulama kaldırma yöntemi bu şekilde yapılacak.

3- Isınma sorunu nedenlerinden, Ram önbelleği temizleyin bunun içinse → Ayarlar → Genel → Uygulama Yöneticisi → gördüğünüz tüm uygulamalara tıklayarak teker teker şu şekilde "Önbelleği Temizle" bölümüne dokunarak temizleyin.

4- Bir başka önemli ısınma sorunu ise, gezinilen internet sayfalarını geri tuş kullanmadan geçmişi silmeden direk orta tuş kullanarak çıkılmasından meydana gelir. İnternet tarayıcısından çıkmadan önce örnek; ChromeAyarlarGizlilik →  Tarama verilerini temizle, çıkış yaparken (x) kullanılarak çıkın.

5- Ekran parlaklık ışığı otomatik veya seviyesi fazla ise manuel'e alarak seviyesini düşürün. Bu aynı zamanda pil batarya ömrünün daha fazla gitmesini sağlayacaktır.

6- Canlı hareketli duvar kağıdı kullanılıyorsa kaldırın. Animasyonları kapatın nasıl kapatılacağını bilmiyorsanız Programsızn android telefon hızlandırma makalemize anlatılanları uygulayarak kapatın.

Anlatılanların tümünü yaptığınız andan itibaren Samsung galaxy note 6 telefonun ısınma sorunu çözüme kavuşmakla beraber gözle görülür hız artışı yaşanacaktır.

Yorum Gönder for "Samsung Galaxy Note 6 Isınma Sorunu ve Çözümü"