Samsung Galaxy j5 ısınma Sorunlarına çözüm

Tüm Android akıllı Mobil cep telefon modellerinde en çok şikayet alan konuların başında, aşırı ısınma, donma kasma ve bazende kendiliğinden kapanma sorunları gelmektedir. Aşırı ısınma sorunu aslında kullanıcılardan kaynaklanmaktadır.

j5 isinma Sorunu

Samsung galaxy j5 model ısınma sorunlarına çözüm:
Gereksiz uygulamaları kaldırın, kaldırmak için Clean Master veya benzeri program kesinlikle kullanmayın. Bakınız: Clean Master zararları.

1- Uygulama kaldırmak için → AyarlarGenelUygulama Yöneticisi → Kaldırılacak uygulama üzerine tıklayın → Veriyi SilKaldır. Kalıntı bırakmadan uygulama kaldırma şekli böyledir.

2- Samsung Galaxy j5 aşırı ısınmaya neden olan sorunlarda, gezinilen internet sayfalarını (x) tuş kullanmadan direk orta tuş ile çıkmalarda yaşanır, bunun için gezinti sonrası tarayıcı internet sayfalarını (x) basarak kapatın ardından, tarayıcı geçmişi silmek için → AyarlarGizlilikTarama verilerini temizle → hepsini işaretleyip silin, sonra geri tuşu ile çıkış yapın.

3- Samsung Galaxy j5 Ram (Önbellek) temizleyin; AyarlarGenelUygulama Yöneticisi → tüm uygulamalar da "Ön belleği temizle" diyerek temizleyin çıkın.

4- Ekran parlaklık seviyesini azaltın, genelde otomatik konumda olur ve aşırı güç tüketimine neden olur ve telefonun ısınmasına yol açar. Bu durumda otomatik seçimi manuel olarak ayarlayın, bu yöntem ayrıca pil ömrünü ve şarjın daha fazla gitmesini sağlar.

5- Canlı duvar kağıdı kullanıyorsanız kaldırın, animasyonları kapatın, panoyu temizleyin, nasıl yapılacağını bilmiyorsanız, Programsız android telefon hızlandırma makalemizde anlatılmaktadır.

Yorum Gönder for "Samsung Galaxy j5 ısınma Sorunlarına çözüm"