Ultrasurf VPN Neden Çalışmıyor? Connecting Sorunu

İlk ABD tarafından Çinli internet kullanıcıları için geliştirilen Ultrasurf programı uzun zamandır windows bilgisayarlar için kullanılıyordu. 2017 yılında ise Android telefonlar içi Ultrasurf beta sürümü yayımlandı.

Ultrasurf neden çalışmıyor?

Ultrasurf içinde barındırdığı kötü niyetli reklam virüsleri nedeniyle android telefonlarda ve bilgisayar tarayıcılarından engellenmiştir. Android ultrasurf beta vpn uygulaması "connecting.." bağlantı sorunu nedeniyle şuan çalışmaz durumda. Uygulama kullanıcı verilerini sakladığı ve içinde barındırdığı kötü niyetli reklam virüsleri nedeniyle tüm tarayıcılardan engellenmiştir.

Ayrıca bakınız: Tik tok kişisel tüm verileri çalıyor

Özellikle yasaklı müstehcen ahlak dışı internet sitelerine erişim için kullanılan, Android için Ultrasurf beta uygulamasının bir diğer kötü yanı ise, bir veri saklama uygulaması olmasıdır. Ultrasurf kullanıcı kayıtlarını 30 güne kadar sakladıklarını belirtiyor ve kullanıcılara verilerinin üçüncü taraflara satılmayacağını ve açıklanmayacağını iddiasındaydı (güvenlik güçlerine vermek haricinde).

ultrasurf connecting

VPN Programlarına Dikkat!

Android Telefonlar ve bilgisayar için geliştirilen VPN Proxy uygulama programlarının tamam kişisel verileriniz saklamaktadır. Uygulamayı yüklediğinizde kişisel verilerinizin saklanmasına da izin vermiş oluyorsunuz. Gezindiğiniz tüm siteler program sayesinde kayıt altına alınmaktadır.

Bu tür VPN Proxy uygulamalarının kişisel verilerinizi üçüncü taraf kişilere satmayacağının hiç bir garantisi yoktur. Bir diğer kötü yanı ise, tarayıcılara programla birlikte gelen kendiliğinden açılan reklam virüsleridir. Bu tür uygulamaları güvenliğiniz için bilgisayarınızda ve telefonunuzda bulundurmayın.

Yorum Gönder for "Ultrasurf VPN Neden Çalışmıyor? Connecting Sorunu"