Kocanın Ahlâkını Düzeltmek ve İlgisini Çekmek için Dua (ism-i şerif

Kocanızın ahlâkından memnun değilseniz, kocanız size ilgi duymuyorsa, ilgisi çekmek ve ahlâkının güzel olması için tamamı sahih kaynaklı dua. Aşağıdaki dua internet sitelerinden sağdan soldan kimden rivayet edildiği belli olmayan dua değildir, duanın kaynağı yazının sonunda verilmiştir.

Başlığa dua yazdık ancak bu İdris A.s'a indirilmiş 40 İsm-i Şeriflerdendir. Bu isimleri okuyacak kişiler ilk önce niyet ve itikat (bunların tesirine karşı inanç)larını güzel yapmalıdırlar. Bu husuta bir Hadis-i şerifte;

"Ameller niyetlere göredir, herkes için niyet ettiği şey vardır." buyrulmuştur (Buhari,Bedü'l-vahy:1.1/3)

İnsan ihlaslı bir niyetle bu isimlerden birini zikretse anında kabül görür, lâkin ilk başta en az yüz kere tevbe, istiğfar ve salevât-ı şerife okumalıdır.

Daha önceki yazımızda Karı koca arası soğukluğu için okunması gereken duayı yazmıştık, ayrıca okuyabilirsiniz.

Kocanın Ahlâkını ve İlgisini Çekmek için Okunacak ve Yazılacak İsm-i Şerif

(Orijinal hali)

kocanin ilgisini çekmek için ismi serif

Latin harflerle Arapça Okunuşu:

Yâ âlişşâmihu fevqa külli şey-in uluvvurtifâih. Yâ Âlî.

Türkçe Anlamı:

"Ey yüceliğinin üstünlüğü her şeyin fevkinde olan yüce ve ulu Zat! Yâ 'Âlî!"

1) Her kim bu ism-i şerîfî zikretmeye devam ederse, o kişi yüksek makamlara kavuşur ve sözü tesirli olup kabul görür.

2) Her kim eşinin davranışlarından ve ahlâkından şikayetçi olurda, bu ism-i şerifi okumaya devam eder ve bu ism-i şerifi misk, zâferan (safran) ve gül suyu karışımından yapılan bir mürekkeple temiz bir kağıda yazıp onu yattığı yastığın içine koyarsa, Allâh-u Te'âlâ'ın izniyle eşinin ahlâkı çok güzel bir hale gelir.

3) Kocası kendisiyle ilgilenmediği için kendisini terk edilmiş gibi hisseden bir kadın bu ism-i şerîfî zikretmeye devam ederse, en kısa zamanda eşiyle birlikte çok muhabbetli bir hale gelip, eskisinden daha iyi olurlar.

4) Bu ism-i şerîfî çokça zikreden kişi dilediği şeylere kavuşur.

5) Allâh-u Te'âlâ bu ism-i şerîfî Yahyâ, Dâvûd ve Süleyman (aleyhimmüsselâm) hazarâtına inzal buyurmuştur. Böylece onların kadr-ü kıymetlerini yüceltmiş ve bu ism-i şerîfîn bereketiyle kendilerini birçok hayırlara ulaştırmıştır.

Kaynaklar: Şihâbüddîn es-Sühreverdî, Şerhu'l-emâi'l-erba'în.

Not; Hangi duanın olursa olsun duanın kabulü için 5 vakit Namaz kılmak, ana babaya ve kocaya asi olmamama ve takvaya riayet etmek şarttır. Ayrıca sevgili tarzı yabancı erkeklerin ilgisini çekmek için okunmaz okunamaz.

2 yorum for "Kocanın Ahlâkını Düzeltmek ve İlgisini Çekmek için Dua (ism-i şerif"

  1. Özel günlerde okunabilir mi.onerilen bir okuma sayısı varmı.birde arapça okunuşunu yazarmisiniz.resimden okuyamadım. Böyle faydalı dualarınız için, Allah sizden razı olsun.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Özel günlerde okunabilir, okuma sayısı kaynağında bulamadık tekli rakamlara dikkat ederek okumaya devam edin inşallah. 1-2 gün içinde Arapça harfli okunuşu ekleyeceğiz.

      Sil