Android Telefondan WiFi Şifre Kırıcı Uygulama Programları

Zarardan başka hiç bir fayda sağlamayan, Google play, apple store ve diğer android mağazalarda paylaşılan sözde Android telefondan wifi şifre kırıcı uygulama programlarından uzak durun! Özellikle Youtube videolarında anlatılan rootlu ve rootsuz yöntemlere dikkat ediniz. Teknik açıdan hiç bir WiFi şifre kırıcı uygulamaları wifi şifrelerini kırması mümkün değildir.

WiFi Şifrelerini Kırmak Neden mümkün değildir?

Eskiden Web ile korunan Wifi şifreleri kırılabiliyordu, ancak günümüzde wifi şifreleri WPA2 ile korunmaya başlandı. Buda şu demek oluyor, hiç bir şekilde wifi şifresine ulaşmak bulmak kırmak vs imkansızdır.

Android telefonlarda kanıt olarak gösterilen videolar ise, daha önce kendi wifi şifresini girerek bağlanmıştır. Telefonun şifreyi hatırla/kayıt et özelliği ile yüklediği uygulama programı kayıtlı şifre ile tekrar bağlanmıştır. Yani bir başkasının wifi şifresini çözerek wifi ağına bağlanmıyor. Kanıt olarak yutturdukları yöntem bu şekildedir.

İster android akıllı telefonlar olsun, ister tabletler ve bilgisayarlar için wifi şifre kırıcı, bulucu, çözücü vs gibi uygulama programı yoktur. Wifi şifre kırıcı program ve uygulama olsa dahi bu uygulama Google Play, apple store ve diğer store mağazalarında yasal açıdan barınmaları mümkün değildir.

telefondan wifi şifresi bulma

Wi-Fi şifre kırıcı programlar ve uygulamaları yapanların amaçları ne?

Android uygulamalardaki amaç iki türlüdür, birincisi uygulama içerisinde reklam kodları vardır. İndirdiğiniz uygulamayı her açtığınızda reklam otomatik açılacak ve uygulamayı yapan kişi gösterim ve tıklama başı para kazanacaktır.

Bu reklam türleri ;internet tarayıcılarına otomatik olarak yerleşmektedir. Artık bundan ;sonra her tarayıcıyı açtığınızda kendi reklam sayfasına yönlendirecek ve ana sayfanız değişecektir.

İkincisi ise, program ücretlidir indirme başı uygulama sahibi havadan para kazanır.

Wireless wifi şifre kırıcı programları ise, çok amaçlı hazırlanmışlardır. Birincisi program içerisine yerleştirilen toolbar yani arama motoru sayfasını değiştiren eklenti. Programı kurduğunuz andan itibaren tarayıcı ana sayfanız otomatik değişecektir bununla beraber birden fazla programlar yüklenecektir.

Her yüklenen programdan program tasarımcısı para kazanacaktır. Birde en tehlikeli yanı, programların içerisinde gizli virüslerdir. Bu virüsler gizli bilgileri ele geçirme amaçlı yapılmıştır Hiç bir uygulama, program Android wifi şifresini çözemez ve bulamaz.

Youtube video paylaşım sitesinde "% 100 Wifi şifresi kırma uygulama programı" gibi başlıklar altında atılan videolar, sadece kanal abone sayısını çoğaltmak ve reklam geliri elde etme amaçlıdır. Video altına yapılan övücü yorumlara kanmayın, bu yorumları yapan kişiler aynı kişilerdir. Bigisayardan Wifi şifresi wireless programlarıda aynı amaçla hazırlanmışlardır.

Uyarı! Android cihazınızı kesinlikle root yapmayın, root yapılan cihazlar garanti dışı kalması ve bazende hiç açılmama sorunlarına maruz kalmaktadır.

Ayrıca Android telefonlarınızı programsız hızlandırın başlıklı yazımızda uygulama olmadan yapın.

8 yorum for "Android Telefondan WiFi Şifre Kırıcı Uygulama Programları"

  1. İçerikler güzel ama yazım ve imla kurallarına hiç dikkat tmediğini görüyorum

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Birden fazla yazar olması nedeniyle maalesef bu gibi durumlar yaşanmakta.
      Uyarınız için teşekkür ederiz.

      Sil
  2. Androidda yapılan birkaç bilgilendirmeyi okudum. Teşekkür ederiz ama bilgilendirmeler genellikle bir varsayım üzerine yapılmış. Daha net bilgiler olması lazım diye düşünüyorum.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Yorum icin teşekkür ederiz ancak varsayım değil yazılanlar, tüm uygulamalar ticari amaçlı yapılmış basit uygulamalardır. En basiti e-posta ticareti, reklam gelirleri, site hit sayıları vs. Binlerce yöntem anlatılıyor web sitelerinde hepsi fasa fiso bir tek bizde böylesi yazı var üstelik neden yazdık diye eleştiriler alıyoruz. Biz istiyiruzki kimse kandirilmasin insanlar yüksek paralar ödeyerek telefon satın alıyor basit uygulamalar yüzünden cihazları heba olmasın.

      Sil
  3. android de wifi kırabiliyorum yani imkansız filan degil kıtılabilmesi mumkün olan sifteleri kırabiliyorum iyi gunler

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Madem kırabiliyorsunuz neden şifre kırıcı arıyorsun? Kanıt nedir?

      Sil
  4. Bilginiz için çok teşekkür ederim fakat wi-fi kırma ile ilgili bize bir yol gösterseniz çok sevinirim

    YanıtlaSil