Netmaster Uydunet Modem Şifresi ve Kullanıcı Adı Değiştirme

Türksat uydunet NetMASTER WiFi adından sıkıldınız mı? Türksat uydunet NetMASTER wireless modem şifresi veya kablosuz yayın adı değiştirmek artık çok kolay. NetMaster-Uydunet kullanıcı adından sıkıldıysanız iki adımla değiştirebilirsiniz.

NetMaster uydunet kullanıcı adı ve şifre değiştirme.

NetMaster uydunet kullanıcı adını ve şifresini değiştirmek için, adres çubuğuna "192.168.0.1" IP adresini girin ve enter tuşuna basın.

uydunet modem şifresi ayar

Resimde görüldüğü gibi ekran çıkacak, varsayılan kullanıcı adı, admin, varsayılan parola ise password dur, giriş deyip girin. Not: Girmiyorsa modeme reset atmanız gerekiyor. Yeni modemlerde reset atmak için kalem ucu veya herhangi ince metal ile modemde bulunan reset bölümüne 10 saniye kadar basılı tutmak gerekiyor.

netmaster uydunet modem kullanıcı adı değiştirme

Resimde görüldüğü gibi şekilde ekran çıkacak. Bu bölümde, SSID olan yere belirlediğiniz veya görmek istediğiniz bir ad, isim girin. WPA2-PSK Şifresi olan yere ise kullanmak istediğiniz şifre (parola) girip uygula deyin. Bu yöntem NetMASTER tüm modelleri için geçerlidir.

Artık kablolu kablosuz modem şifresi değişmiş, kullanıcı wireless modem adına NetMaster değil seçmiş olduğunuz kullanıcı adı yazacak. Ayrıca Zyxel kullanıcı adı ve şifresi değiştirmek için Ttnet Zyxel kullanıcı adı şifre değiştirme başlıklı yazımızdan takip edebilirsiniz.

Yorum Gönder for "Netmaster Uydunet Modem Şifresi ve Kullanıcı Adı Değiştirme"