Whatsapp Uzun Video Gönderme Sorunu ve Çözümü

Popüler anlık mesajlaşma uygulaması Whatsapp'ta yaşanan sorunlardan biri de, karşı tarafa uzun boyutta bir video gönderme esnasında yaşanan sorunlardır. Whatsapp uzun boyutta video ileti gönderme boyutunda bir sınırlama getirdi. Bu yazıda Whatsapp'tan karşı tarafa uzun video nasıl gönderilir? sorunu çözümü nedir kısaca anlatım.


whatsaap nasil uzun video gönderilir

Whatsapp uzun video gönderme sınırı nedir?


Whatsapp video ileti gönderme sınırı 16 MB ile sınırlandırılmıştır. Yani whatsapp 90 saniye ile 3 dakikalık video iletilerine izin verir. Ancak yinede karşı tarafa videonun tamamını göndermek mümkündür.

Whatsapp uzun video nasıl gönderilir?


Karşı tarafa 16 MB'tan uzun video seçtiyseniz bunu kesmeniz gerekir. Whatsapp uzun video kesme şekli örneğin 4 dakikalık video iletilecek ise bunu 2 dakikalık bölümünü bölerek iletin. 4 dakikalık bölünmüş video karşı tarafa iletildiğinde bölünmüş halde değilde 4 dakikalık şekilde iletilecektir.

Kısaca uzun videoları göndermek için otomatik olarak böl seçeneği çıkacaktır, video bölündükten sonra karşı tarafa videonun tamamı bölünmüş olarak değil de bütün olarak iletilecektir.

Yorum Gönder for "Whatsapp Uzun Video Gönderme Sorunu ve Çözümü"