Köksal Baba Hastalığı Nedir? Köksal Baba Kimdir?

Sosyal medyada popüler olan ve adına açılan youtube kanalında videoları paylaşılan Köksal Baba lakaplı Köksal Bektaşoğlu kimdir? Köksal baba hastalığı nedir?

Köksal Baba Kimdir?


Tam adı: Köksal Bektaşoğlu
Doğum Yeri: Trabzon'un Arsin ilçesi.
Doğum Tarihi: 10 Şubat 1975
Boyu: 135 cm
Kilosu: 30-40 kg civarı.

Annesi ve babası vefat etmiştir ve tek kardeşi vardır. Köksal Bektaşoğlu ile ilgilenen, Çömlekçi'de çay ocağı bulunan komşusu Süleyman Köse'dir. Köksal baba lakaplı (Köksal Bektaşoğlu) zihinsel engelli saf temiz bir kişi olarak herkesin gönlüne taht kurmuş bir isimdir.

Köksal Baba hastaligi

Köksal Baba Hastalı Nedir?


Köksal baba, doğuştan zihinsel engelli ve gelişim bozukluğu olan yardıma muhtaç bir kişidir. Her kesimden yardım görüyor ancak sürekli istismar ediliyor! Özellikle sosyal medyada "Köksal Baba" adına hesaplar açarak engelli bir insan üzerinden insanlıktan utandıran iğrenç videolarla prim yapılıyor!

İslam dininde küfür etmenin sövmenin yeri yoktur. Bilhassa özürlü bir kimseyi tahrik ederek küfüre zorlayıp bu küfürü yayanların ahirette durumlarının çok vahim olacağı bildirilmiştir.

Bu hususta Kuran'ı Kerimin Nisa suresinin 85. Ayetinde şöyle geçer.

"Kim iyi bir işe vesile olursa bu iyilikten onun da bir nasibi vardır. Kim bir kötülüğe aracı olursa bu kötülüğün vebalinden mutlaka ona da bir pay vardır. Allah her şeyin karşılığını vericidir." (el-Mukît) (Nisâ suresi, 85)

Rasulullah sallallahu aleyhi ve sellem şöyle buyurdu:

"Müslümana sövmek fasıklık, onunla savaşmak küfürdür."

Köksal Baba lakaplı Köksal Bektaşoğlu için Adalet Bakanlığına çağrıda bulunarak adına açılmış youtube, insatgram, facebbok ve twitter gibi iğrenç videoların paylaşıldığı sosyal medya hesapların kapatılmasını ve Köksal baba hastalığına son vermelerini talep ediyoruz.

2 yorum for "Köksal Baba Hastalığı Nedir? Köksal Baba Kimdir?"

  1. saçmalık. Adama sahip cikiyolar adamla guzel zaman geciriyolar. her seye zaten en kotu taraftan bakarsiniz.Bizde her zaman ona sosyal medyadan destek vericez.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Kızdırıp, sövdürüp saydırarak mı? din işi mantık işi değil ilim işidir. Sosyal medyadan ancak küfürlü videolarını paylaşarak günaha ortak olmaktan başka hiç bir şey yapamazsınız....

      Sil