En Kolay Çay Lekesi Nasıl Çıkar? Kesin Çözüm

Çay lekesi nasıl geçer? En kolay çay lekesi nasıl çıkar garanti kesin çözüm başlıklı yazımızda, ister şekerli ister şekersiz kurumuş yada yaş çay lekesi nasıl çıkar derdine son. Pratik en kolay denemiş garanti kesin yöntemle, halıdan, koltuktan, tişörtten, her türlü kıyafetlerden ve ev eşyalarından çay lekelerini anında çıkartın.

İnternette çeşitli çay lekesi çıkarma yöntemleri anlatılmakta, bunlara sözde büyük haber siteleri de dahil oldu. Aşağıdaki çay lekesini çıkarma yöntemi denenmiş kesin sonuç alınmış leke çıkarma yöntemidir. Sağdan soldan kulaktan duyma bir yöntem değildir. Üstelik evde bulunabilir malzemelerden deterjan veya çamaşır suyu kullanmadan çıkarma yöntemidir.

En Etkili Denenmiş Çay Lekesi Çıkarma Yöntemi

Halıya, koltuğa, tişörte veya herhangi renkli - beyaz bir şeyin üzerine dökülmüş şekerli veya şekersiz çay lekesini çıkarmak için gerekli olan basit malzemeler şöyle;

  • Taze Limon
  • Mutfak süngeri
  • Mutfak bezi

Ayrıca bakınız: Mürekkep lekesi nasıl çıkar?

Çay dökülmelerine karşı ilk yapılacak şey, çay lekesinin üzerine saf limon sıkmak olacaktır. Limonu sıktığınız andan itibaren çayın kırmızı renginin dağılmaya başladığını göreceksiniz. Bu esnada hiç bir temizlik maddesi deterjan vs gibi şeyler kullanmayın.

çay leke temizleme

Limonun etkisiyle çay lekesinin temizlenmesini bekledikten sonra, süngerle ovalayıp kuru bez ile silin. Dikkat edin bu Limon kolonyası veya hazır limon suyu olmayacak, bildiğiniz gerçek limon olacak. Ayrıca karbonat, sirke vs gibi şeyler kesinlikle çay lekesini çıkartmaz aksine daha fazla yayılmasına neden olur. Aynı zamanda denenmiş en kolay garanti kesin çay lekesi çıkarma yöntemidir.

Yorum Gönder for "En Kolay Çay Lekesi Nasıl Çıkar? Kesin Çözüm"