Ölüm hariç her türlü hastalığa belalara karşı şifa dua

Evine hırsız girmiş birine, arabası eşyası çalınmış birine, Her türlü Kanser hastalığına yakalanmış birine veya her türlü hastalığa yakanmış, Özürlü sakat doğmuş. Bulaşıcı hastalığa yakalanmış birine koronavirüs (covid-19) gibi her türlü virüslü hastalığa yakalanmış birine.

Kör sağır birine, çocuğu olmayanlara, herhangi hastalığa yakalanmış birine veya türlü musibetler başına gelmiş birine duyurmadan içinden aşağıdaki duayı okursa o hastalık ve musibet okuyanın ömür boyu başına gelmez diye Peygamber efendimiz (s.a.v) söz veriyor.

Ölüm hariç her hastalığa şifa duası Arapça:

اَلْحَمْدُ ِللهِ الَّذِى عَافَانِى مِمَّا ابْتَلاَكَ بِهِ وَفَضَّلَنِى عَلَى كَثِيرٍ مِمَّنْ خَلَقَ تَفْضِيلاً
Elhamdülillahillezi afani mimma ibtelake bihi ve feddaleni ala kesirin mimmen haleka tafdila.

Anlamı:

Sana verdiği beladan bana afiyet veren ve beni yarattıklarından birçoklarına karşı üstün kılan Allah'a hamd olsun" derse o bela ne olursa olsun bunu söyleyen kişi yaşadığı müddetçe ondan afiyete kavuşturulur. (Tırmizi, Fazlu'd-dua 38 no: 3431)

Yukarıdaki duayı, Hastalığa yakalanmış veya başına musibet gelmiş birine içinden hastaya duyurmadan okunursa, okunan kişinin başına gelen hastalık veya musibet okuyanın başına ömür boyu gelmez.

Ayrıca oku: Dertleri sıkıntıları kesinlikle açan bir dua

Cübbeli Ahmet Hoca Şifa Duası dinle.

Bu mp3 yüklemesini beklemeden direk dinlenebilir, direk download edilebilir şekilde özel olarak Netbilen Haber tarafından upload edilmiştir. Derdi hastalığı olanların okuması için paylaşalım inşallah.

Yorum Gönder for "Ölüm hariç her türlü hastalığa belalara karşı şifa dua"