Yeni evlenecek genç kızlara söz elbisesi tavsiyeleri

Sevgili kardeşlerim eminim ki aranızda evliliğe ilk adımı atmak için yola çıkanlarınız epeyce çoktur. Ve bu konuda yardım ve tavsiyelere ihtiyacı olan kardeşlerimin olduğunu düşünerek tavsiye amaçlı bu konuyu yazmak istedim.

Sevdiğim adamla çıkmış olduğum evlilik yolundaki ilk adımım olan sözümden bahsetmek istiyorum. öncelikle konuya söz kıyafetimden başlamak istiyorum.

Söz Kıyafetim

söz kıyafetleri

Evlilik yolunda her aşamada her rengi giymek istediğim için, ilk olarak sözümde sevdiğim adamın göz rengine uyumlu olmasını istedim. Söz kıyafetimin rengini bu şekilde belirlemiş oldum.

Kesinlikle fiyonk olmalıydı diyerek kendi kafamda tasarlamış olduğum modelle birlikte Fatihte çok başarılı bir gelinlik firmasına gittim.

Eşarp modelimde diken tasarımcının önerisiydi ve şifon olduğu için içimi göstermeyecekti, çok beğendim hemen sizlere anlatayım. Alttan normal ama biraz küçük eşarp üsten onun renginde kibar uçları elbisemin güpürün'den süslenmiş şal'dı fotoğraf çekimlerinde rüzgarla birlikte bize güzellik kattı.

Sözde fotoğraf çekimi istedim, Allah eşimden razı olsun kırmayıp kabul etmişti. O zamanlar pek yoktu ama şimdilerde yapmaya başladılar.

Söz Ayakkabım

söz ayakkabısı

Söz ayakkabımı bayramın ikinci günü ikinci söz alış verişimde severek almıştım. Söz ayakkabının duruşu, incilerinin zarifliği çok hoşuma gittiği için tercih etmiştim.

Söz Yüzüğüm:
Tektaş yüzüğümü kapalı çarşıda kendi zevkime göre yaptırdım.

tek tas soz yuzukleri

Bu güzellikleri bana yaşattığı için, her istediğime evet dediği için sevgili eşime çok teşekkür ediyorum, Allah ondan razı olsun.

Söz sizde :)

Yorum Gönder for "Yeni evlenecek genç kızlara söz elbisesi tavsiyeleri"