Vodafone Şebeke Bağlantı Sorunu ve Çözümü

En yaygın şebeke sorunları en fazla yurt dışı anlaşmalı, Vodafone Gsm operatöründe yaşanmaktadır. Müşteri hizmetleri servisi artan şebeke şikayetleri sorunlarına karşı ulaşılamaz hele geldi. Bu makalede Vodafone mobil telefon şebeke sorunu ve internet çekim hızı sorunlarına karşı çözüm amaçlıdır.

Vodafone Şebeke Sorunu Neden Oluyor?

Öncelikle şunu belirtelim Vodafone bir İngiliz merkezli telefon operatör şirketidir. Daha önce adı TELSİM, TMFS'nin el koymasının ardından 28 Aralık 2005 yılında açık arttırmayla 4.5 milyar dolara İngiliz Gsm şirketi Vodafone tarafından satın alındı.

İngiliz firmaları kendi ülkesi ve insanı dışında hiç kimseye önem vermezler. Vodafone'a yapacağınız tüm şikayetlerden hiç bir sonuç alamazsınız. Bu Gsm operatör firması için önemli olan 12 ay boyunca faturaya taahhüt kalma sözüdür.

Vodafone şebe çekme sorunlarının başında çağ dışı kalmış bakımsız baz istasyonları ve baz istasyonu kiralarının ödenmemesi ve mülk sahibinin iletişimi kesmesinden kaynaklanıyor.

Vodafone Şebeke bağlantı Sorunu ve Çözümü

Vodafone Şebek sorunlarına Çözüm Önerisi:


Şebeke türünü değiştirmek en önemli çözüm önerisidir, bunun için → Ayarlar BağlantılarDiğer ağlarMobil ağlarŞebeke moduWCDMA/GSM ( otomatik) seçili ise aşağıdaki ayarları deneyin.

Otomatik GSM / WCDMA'yı seçerseniz, bulunduğunuz yerin 3G- ve 4.5G kapsama alanında bulunup bulunmamasına bağlı olarak, telefon otomatik olarak bu iki şebeke türü arasında değişim yapacaktır.

Yalnızca WCDMA seçerseniz, telefon sadece 3G- ve 4.5G kapsama alanında bulunduğu müddetçe şebekeye bağlanacaktır.

Yalnızca GSM seçerseniz, daha yüksek veri hızına ulaşmak mümkün değildir. Ayrıca bir başka çözüm önerisi olarak Programsız telefon hızlandırma ve gereksiz dosyaları silme başlıklı makalede yazılanları uygulayın.

Yorum Gönder for "Vodafone Şebeke Bağlantı Sorunu ve Çözümü"