Whatsapp Mesajlar iletilmiyor Gitmiyor 2020 Sorunu Çözümü

Popüler anlık mesaj uygulaması Whatsapp'ta yaşanan sorunlarda "Whatsapp mesajlar neden iletilmiyor gitmiyor, whatsapp sadece bir kişiye mesaj gitmiyor, whatsapp mesaj gitmiyor saat işareti çıkıyor, whatsapp mesaj gönderme sorunu, whatsapp mesaj gitmiyor tek tik, whatsapp mesaj geç gidiyor" bu şekilde ise her şikayetin ayrı bir çözümü vardır.

Whatsapp 2020 sorunlarında mesajların karşı tarafa gitmeme gitmemesinin bir kaç nedeni vardır, bu sorunların çözümü kısaca şöyledir.

Whatsapp Mesajları hiç gitmiyorsa çözüm (1)


1- Whatsapp mesajları alıp gönderememe sorunlarında hiç mesaj gitmiyorsa bakılacak ilk yer internet bağlantısıdır. Bazen bağlantı var gösterir ancak internet zayıf olur, buda karşı tarafa mesajın gitmemesine neden olur. Çözümü için internet mobil veriyi kapatıp tekrar açmak.

2- Whatsapp'a bilgisayardan girerek mesaj atmayı deneyin, bunu yapmak için whatsapp'a bilgisayardan nasıl girilir? başlıklı yazıda anlatılanları uygulayın.

3- Yukarıda anlatılanları yaptığınız halde hala mesaj gitmiyorsa telefonunuzu kapatın 1 dakika beklettikten sonra açın.

Whatsapp sadece bir kişiye mesaj gitmiyor sorunu


Whatsapp sadece bir kişiye mesaj gitmiyorsa mesaj gönderdiğiniz kişi sizi engellemiştir. Karşı tarafın sizi engellendiğini anlamak için, kişinin profil resmi aşağıdaki gibi ise engellemiştir. Engelli kişinin profil resmi ve profil açıklamasında hiç bir şey gözükmez.

Whatsapp Mesaj iletilmiyor

Mesajlar gitmiyor saat işareti çıkıyorsa


Whatsapp mesajları karşı tarafa iletilmiştir ancak karşı taraf ayarlar bölümünden "Okundu Bilgisi" seçeneğini pasif hale getirmiş ve mesajlar okunmadı olarak gözüküyordur. Bu durumda haliyle mesajların iletilmediğini düşüncesine neden olabilir.

Tek tik gri renk → Mesaj başarıyla gönderildi.

✓✓ İki tik gri renk → Mesaj alıcının telefonuna başarıyla iletildi.

✓✓ Üç tik mavi renk → Alıcı mesajı okudu.

Mesaj karşı tarafa gitmiştir ancak alıcının telefonu veya interneti kapalıdır. Bu durumlarda saat işareti görülür. Bunların haricinde karşı tarafın sizi engellediğinden emin olabilirsiniz.

Anlatılanların haricinde whatsapp mesajları gitmiyorsa sorun hala devam ediyorsa tek bir nedeni vardır, Whatsapp bazen ülke genelinde teknik sorunlar ve internet erişimine kısıtlama getirilmesi durumunda kısa süreli geçici sorunlardan kaynaklanır. Haricinde hiç bir ayar söz konusu değildir.

Yorum Gönder for "Whatsapp Mesajlar iletilmiyor Gitmiyor 2020 Sorunu Çözümü"