Alo 182 Neden Aranmıyor? 182 Neden Meşgul

Sağlık bakanlığı mhrs alo 182 ücretli mi, 182 mhsr arama saatleri kaç, 182 randevu iptal etme, 182 mhrs randevu nasıl alınır, mhrs 182 neden aranmıyor açılmıyor, 182 neden meşgul, 182 ne numarası gibi merak edilenler ve şikayetleri kısaca haberimizde.

182 MHRS Randevu Nasıl Alınır?

Sağlık Bakanlığının Devlet Hastanelerinden randevu almak için hastalara iki türlü hizmet sunmaktadır. Bunlardan birincisi MHRS online internetten randevu alma sistemi ve Alo 182 telefon hattı üzerinde. Ayrıca android mobil uygulama üzerinden de randevu alınabilmektedir.

MHRS online internetten randevu almak için sisteme üye olmanız gerekiyor, üye olmak veya üye iseniz Merkezi Hekim Randevu Sistemine giriş yapın. Açılan sayfada TC kimlik no ve MHRS şifrenizi girdikten sonra dilediğiniz hastaneden randevu alabilirsiniz.

182 neden meşgul


Başlıca Alo 182 hattının şikayet nedenlerinin başında, Alo 182 hattının aranmaması, sürekli meşgul çalması, cevap vermiyor olması ve bazende hiç çıkmaması.

Alo 182 Hattı Neden Aranmıyor Sorunu:

Cep telefonlarından veya sabit hatlardan Sağlık bakanlığının Alo 182 randevu hattını aradığınızda aranmıyorsa veya sürekli meşgul çalıyorsa hatta çıkmıyorsa bunun nedeni sitemdeki aşırı  yoğunluktan kaynaklanmaktadır.

Ayrıca oku: Doğal Probiyotik yiyecekler hangileridir?

Çözüm olarak Alo 182 hattını mümkünse gece 23:50 ve 05:00 saatleri arasında aramak gerekiyor. Çünkü bu saatlerde sistemde aşırı yoğunluk yaşanmamaktadır.

Normal saatlerde milyonlarca hastaların aynı anda sistemi aramaları durumunda sistem yoğunluktan kilitlenme noktasına gelmektedir. Arama yoğunluğu sistemdeki operatör sayısından fazla olduğundan meşgul veya çıkmama gibi sorunlar meydana getirmektedir.

1 yorum for "Alo 182 Neden Aranmıyor? 182 Neden Meşgul"

  1. Dakikalarca beklentiyi çalan müzik uykumuzu getiriyo bu kadarda olmaz 14 dakika bekledim kapattım tekrar aradım bu defa 20 dakika yine açan olmadi neyin kafası bi anlasam kim çözüm üretecek bu işe

    YanıtlaSil