Gözü Dışarıda Olup Evi Terk Eden Erkek Kadın için Dua

Her kim aşağıdaki duaları okursa, Gözü dışarıda ise eşinden başkasını gözü görmez, Evi terk etmiş ise tekrar evine bağlanır, Evinde sürekli kavga huzursuzluk varsa huzura kavuşur muhabbet olur, Gözü başka kadınlarda ise hanımından başkasına gönlü ısınmaz. Maddi manevi geçim sıkıntısı varsa sıkıntısı huzura, bolluk berekete kavuşur. Büyü sihir nazar bozulur ve Allah'ın izniyle bir daha yapılamaz.

Gözü dışarıda olanlara okunması gereken dualar.

(Mavi yazılı dualar tecvidli haliyle yazılmış dualardır, bilmeyenler üzerine tıklasın)

Duanın Videosu

Yapılması Gerekenler.

Yukarıdaki dualar okunur ve suya "HUU" diye üflenir. Sonra bu suyu dolu bir damacana veya herhangi bir içme suyu olan bir kabın içine dökün. Sonra bir kısmını da bir tasa alın, tasın içine parmaklarınızı sokup evin bütün köşelerine serpiştirin. Bir yandan da dua edin, "Ya Rabbi" diye niyazda bulunarak sıkıntınızı dile getirerek dua edin.

Not! Su kesinlikle tuvalet ve banyoya serpilmemeli ve dökülmemelidir. Ayrıca okunan suyu bir damacanaya dökerek aile fertleri ve eve gelen herhangi misafirlere de içirilebilir.

Bu duaların kabul olması için, mutlak faziletine inanma şartı vardır. Deneme için dua okunmaz (haşa Allah denenmez) bu duaların yapılması halinde büyü tutmaz, nazar değmez, büyü varsa nazar varsa bozulur, o evde kavga olmaz, muhabbet olur huzur olur, evini terk eden tekrar evine gelir, gözü dışarıda olan evine bağlanır.

Ayrıca faziletlerini daha sayayım mı? diye buyurmuşlardır. Dua bizzat tecrübe edilmiş muvaffak olunmuş bir duadır. Bu dua sağdan soldan derleme, alıntı yapılmış bir dua değildir, bu dualara devam edenlerin tüm sıkıntılarını Allah giderir.

Kaynak: Mahmud Efendi Hazretleri.

Yorum Gönder for "Gözü Dışarıda Olup Evi Terk Eden Erkek Kadın için Dua"