Sevdiği İnsanın Kendine Yönelmesi için Dua (İsm-i Şerif

Sahih kaynaklı sevdiği insanın kendine yönelme duası, başta türlü nedenlerle kocanın eşine karşı soğuk davranması veya kadının kocasına soğuk davranması durumunda kendisine yönelmesi ve muhabbetin artması için okunan muazzam bir duadır. Duanın kaynağı sayfanın sonunda verilmiştir. Bu dua Erba'in-idrisiye'nin dördüncü İsm-i Şerifi olup orijinal haliyle nakledilmiştir.

Hangi dua olursa olsun duanın kabulü için beş vakit namaz kılma şartı vardır. Namaz kılmasını bilmeyenler için resimli namaz nasıl kılınır başlıklı yazıdan öğrenebilirler.

Arapça Harflerle Okunuşu:

sevdirme duası

Arapça latin harflerle Türkçe okunuşu:

"Yâ rahmane külli şeyiv verâhimehü ya rahmanü"

Türkçe Anlamı:

"Ey her şeye çok merhamet eden ve son derece acıyan! Yâ Râhman!"

Sevdiği bir insanın kendisine yönelmesini isteyen kişi bu ism-i şerifi her gün iki bin iki yüz (2200) kere olmak üzere, yedi gün okumaya devam eder.

Yine böylece sevgi husûlü için buğday veya arpa tanelerinden bin tane alıp, her biri üzerine bu ism-i şerifi bir (1) kere okur sonra yeni bir kazanı suyla doldurup, onu ateş üzerine koyar ve kısık ateşte su kaynayıncaya kadar bekler.

Su biraz kaynadığında o taneleri içine atar, taneler yumuşadığında onları kazandan çıkarıp, bir havuzun veya akan suyun içine bırakır. İşte bunlar yapıldığında iki taraf arasında olabileceği kadar muhabbet hâsıl olur.

Kaynaklar: (Şihâbüddin es-Sühreverdi, Şerhu'l-esmâi'l-erba'in. Ahmet Mahmut Ünlü (Cübbeli Ahmet Hoca, Erba'in-i idrisiyye)

Duanın ana kaynağı helal dairesinde sevdiği bir kimsenin türlü nedenlerle kendisinden uzaklaşması nedeniyle kendine yönelmesi, muhabbetin artması ve kendisini sevmesi için okunur. Bunlar karı koca arası, ana baba, çocuklar arası ve akrabalar arası. Ayrıca işinde patronunun kendisini sevmesinde okunur.

NOT: Bu ismi şerif sevgiliye vs gibi nikâhsız haram olan her türlü ilişkilere okunmaz. Okunması durumunda ters tepki yapacağı muhtemeldir. Ayrıca bakınız: Sevdiğine kavuşma ve aşık etme duası var mıdır?

Yorum Gönder for "Sevdiği İnsanın Kendine Yönelmesi için Dua (İsm-i Şerif"