Pürüzsüz Cilt Güzelliği ve Yüzün Nurlanması için Dua

Eşiniz cildinizden dolayı sizi beğenmiyor mu? Evlenecek genç kızlar, erkekler yüz güzelliğinden dolayı evlenemiyor musunuz? Yüzünüzün nurlanmasını mı istiyorsunuz? Mükemmel pürüzsüz bebeksi bir cilde sahip olmak mı istiyorsunuz? İşte size bir haftada mükemmel pürüzsüz cilt güzelliği ve yüzün nurlanması için denenmiş kesin yöntem.

Kozmetik ürünleri kaldırın

Pürüzsüz bir cilde sahip olmak ve yüzün nurlanması için yapılacaklara geçmeden önce kullandığınız ne kadar kozmetik ürün varsa hepsini çöpe atın, aksi taktirde fayda sağlamayacaktır. Bilindiği üzere kozmetik ürünlerin neredeyse tamamı domuz yağı, alkol ve kimyasal maddeler içermektedir.

Yüzün Nurlanması için Dua

Yüzün Nurlanması ve Güzelleşmesi için Yapılacaklar

  • Beş vakit Namaz mutlaka kılınacak.
  • Gece Teheccüd Namazına kalkılacak.
  • Teheccüd'den sonra yatmadan aşağıdaki karışım içilecek.

Peygamber Efendimiz Hazreti Muhammed (s.a.v) Teheccüd namazı hakkında şöyle buyurmuşlardır;

"Gece namazı çok olanın gündüz yüzü güzel olur."

Teheccüd Namazı bir başka adıyla gece namazını hakkında Hasan-ı Basri Hazretlerine Teheccüd namazı kılan kimselerin bütün insanlardan daha güzel yüzlü olmanın hikmetini sormuşlar. O da şöyle cevap vermiştir;

"Çünkü onlar (gece teheccüde kalkarken) Rahman ile baş başa kaldılar, O da onlara nurundan bir nurlu elbise giydirdi (elbise gibi onlardan ayrılmaz bir nur verdi. Yüzlerinin güzelliği ondandır)" diye cevap vermiştir. Kaynak: İbn Ebi'd-dünya, et-teheccüd)

Bir başka hadiste; "Gece namaz kılanların yüzü güzel olur." (Riyad-un Nasıhîn)

Ayrıca oku: Yüz Güzelliği için İsm-i Şerif

Namaz nasıl kılınır bilmeyenler; Erkek ve bayanlar için resimli Namaz kılınır başlıklı yazıdan öğrenebilirler. Başlığa dua yazdık dua demek zikir demektir, en büyük zikir de Namazdır.

Parlak pürüzsüz cilt güzelliği için yapılacaklar

Teheccüd Namazını kıldıktan sonra aç karnına aşağıdaki karışım mutlaka içilecek.

  • Bir bardak ılık suya 1 çay kaşığı zerdeçal.
  • Bir fiske kara biber atarak iyice karıştırılarak aç karnına içilecek.

Peki Zerdeçalın cilde faydası nedir?

Zerdeçalın cilde faydasını bahar alerjisinden tamamen kurtulmak için yazdığımız yazıda okuyucularımızdan gelen e-postalarda cilde de inanılmaz faydası olduğu ve bir hafta içinde mükemmel pürüzsüz parlak cilde kavuştuklarını bize ilettiler.

Bakınız: Bahar Alerjisinden Doğal Çözümlerle Kesin Kurtulma

Deneme amaçlı uyguladığımız da sonuç gerçekten mükemmeldi. Yine İngiltere'den 80 yaşında cilt kanseri bir kadının 6 ay boyunca bu yöntemle cilt kanserini yendiği haberini aldık.

Her kim bunları en az bir hafta boyunca yapar da benim cildim pürüzsüz olmadı, yüzüm güzelleşmedi veya nurlanmadı derse yalan söyler. Kozmetikçilere boşuna paranızı kaptırmayın, hem Namaza başlamış olursunuz hemde kalıcı mükemmel yüz güzelliğine sahip olursunuz.

Yorum Gönder for "Pürüzsüz Cilt Güzelliği ve Yüzün Nurlanması için Dua"