Twitter Yavaş Açılmıyor Çöktü mü? Twittera neden giremiyorum

Twitter neden çok yavaş neden açılmıyor sistem çöktü mü? Telefondan Twitter'a girilmiyor! Twitter vpn dns ayarları. Twitter'a giremiyorum sorunu ve kesin çözümü 2019.

Twittera neden giremiyorum sorunu
Uyarı! Twitter'a Giriş yöntemi olarak haber sitelerin DNS yöntemlerini telefonunuza kesinlikle uygulamayınız!

Twitter Neden ve Niçin Yavaşlar?

Twitter yavaşlama sorunu ülke erişim yasağı ile alakalı değildir. Twitter, Facebook veya Hangi site olursa olsun aşırı yoğunluktan yavaşlar. Bu yavaşlamalar bazen çökme noktasına kadar gider.

Türkiyemizde oynanan dış güçlerin bombalı saldırılarla yıldırma planlarını sosyal medya araçları Twitter ve Facebook'tan takip etme esnasında aşırı yoğunluktan sistemin yavaşlamasından kaynaklanmaktadır.

Bu yavaşlama durumunda Twitter'a hızlı girmek için, Türkiye den değilde başka bir ülkeden giriş yapmayı sağlayan iki kullanımı kolay uygulama kullanacağız. Bunlardan birincisi Zenmate ikincisi ise Puffin web Browser dir.

Twitter'a Bilgisayardan giriş:

Zenmate VPN uygulaması Masaüstü bilgisayarlarda, dizüstü bilgisayarlarda, tabletlerde ve android mobil telefonlarda rahatlıkla kullanılabilmektedir. Zenmate VPN bilgisayarda kullanılacak ise buradan resmi internet adresine girerek "Premium'u şimdi ücretsiz dene" tıkladıktan hangi tarayıcıda kullanılacaksa eklentiyi tarayıcınıza kurun.

Örneğin Google Chrome, Mozilla firefox ve Opera internet tarayıcıları.

Twitter'a Android mobil telefon ve tabletlerden girmek giriş:

Twitter'a Android ve tabletler sorunsuz giriş için Zenmate Android sayfasından uygulamayı indirmeniz yeterli olacaktır.

Bir diğer yöntem ise Puffin web brovser dir. Puffin web Browser iki sürüm halindecdir Free ve ücretli sürümler. Buradan resmi internet adresine girerek hangi sürümü kullanmak istiyorsanız indirip kurun. Kurulum sonra tarayıcı üzerinden Twitter'a hızlı ve sorunsuz giriş yapabilirsiniz

Puffin WEb Browser hakkında daha fazla bilgi için:En iyi android telefon web browser internet tarayıcı makalemizi okuyabilirsiniz.

Bakınız: Facebok'a bilgisayardan giriş
Ayrıca bakınız:Android mobil telefondan facebooka giriş

Yorum Gönder for "Twitter Yavaş Açılmıyor Çöktü mü? Twittera neden giremiyorum"