Komünist Ne Demek? Kısaca Komünizm Gerçeği Nedir?

Komünist ne demek? Tarihe geçmiş en acımasız komünist diktatörler kimlerdir? Kısaca Komünist ve komünizm gerçeği nedir video

Yanlış anlatılan komünizm.
Komünist öyle kısaca anlatıldığı gibi, tüm malların ortak mülkiyeti fikrine dayanan bir ideoloji ve harekat olarak tanımlamak doğru değildir. Bu komünizmi sevdirme politikasından öteye geçmeyen süslü bir yalandan ibarettir. Komünizmi net bir şekilde anlamak için komünizm ile yönetilen ülkelerin kanlı geçmişlerine bakmak lazım.

Kısaca Komünizm Gerçeği Nedir

Komünist - Komünizm Gerçeği Nedir?
Komünizm'de Allah yoktur, ruh yoktur, vatan ve millet mefküresi yoktur, ruhça ahlak yoktur, felsefe ve tarih yoktur, anne ve baba terbiye yoktur, aileye bağlı çocuk yoktur, ferdi mülkiyet ve tasarruf hakkı yoktur.

Komünizmin saf doktrinlerinde ve komünizmin esasında aileye yer yoktur. Çocukta cemiyetin malıdır, üç yaşından sonra çocuk sitelerine gönderilecek ve orada köpek yavrusu gibi sürüler halinde büyütülecektir.

Bu sayede o çocukların da anneleri çalışabilecek ve cemiyete verimli olacaktır. Böylece ekonomik kayıp olmayacak ve kutsal devlet payidar olacaktır. Bu gerçek ve yine saf komünal doktrinlerde geçen "ortak mülkiyet" anlayışı Türkiye'nin sosya-kültürel bünyesi tarafından kabul edilmeyeceği için hep gizlendi bugüne kadar.

Ayrıca baknız: Pkk Türkiye'ye karşı 8 hain komünist terör örgütü ile birleşti!başlıklı makaleyi okuyabilirsiniz.
Komünizmin Din Aleyhine Yaptığı Baskı Propagandalar:
  • 1- Mekteplerde din dersi men edilmiştir.
  • 2- Bütün ibadethanelerde ibadetler yasak edilmiştir.
  • 3- Devlet işlerinde din adamları yok edilmiştir.
  • 4- Evlerde dini terbiye verilmesi kat'iyyetle yasak edilmiştir.
  • 5- Gazete, mecmü'a, radyolar ile din aleyhine neşriyat yapılmakta ve uydurma temsiller verilmektedir.
  • 6- Allahü teâlânın (hâşâ) yok olduğu, mukaddes kitapların, uydurma, hurafe olduğu telkin edilmektedir.
  • 7- Komünist partisinin kolları olan Allahsızlar Cemiyeti ve genç Allahsız derneği namı altında teşeküllerle, köylerde ve şehirlerde konferanslar verilip, din ile, Allah ile, peygamberle ile alay edilmekte, din düşmanlığı aşılamak için, gece kursları tertip edilmektedir.
  • 8- Tiyatro sinema ve benzeri eğlence yerlerinde, Allah, din, Kuran ve peygamberler, din adamları, alimler, daima alay konusu edilmekte böylelikle genç ve körpe dimagları zehirlemektedirler.
  • 9- Müslümanların başlıca dini emirlerinden olan, Namaz, Oruç, Hac, Zekat kesinlikle men edilmiş olup, kelime-i şehâdet getirmek, Allah kelâmı söylemek dahi büyük suç teşkil etmektedir. Ve bu şekilde asilane hareketlerinden dolayı daima gizli polisin takibatına uğrayan dindarlar, ekseriya "Batıl inançları yaymak", "Devlet aleyhdarlığı yapmak", "Rejime, devrimlere karşı gelmek" gibi ithamlara maruz kalmakta ve ölüm kamplarında götürülmektedirler.

Günümüzde özellikle her dizi filmlerinde, sinema filmlerinde ve şarkı sözlerinde mutlaka İslami - dini değerler aşağılanarak Komünizm benimsetilmektedir.

Tarihe Geçmiş En acımasız Komünist Diktatörler.

  1. Mao Zedong: Çin Komünist devrimi lideri 5 milyon insanı idam ederek ve işçi kamplarına göndererek öldürdü.
  2. Jozef Stalin: Komünist partinin ilk genel sekreteri, iktidara gelir gelmez açlıktan 10 milyondan fazla insanı öldürmüştür.
  3. Adolf Hitler: Bu günün Yahudi devletini (İsrail) kurmak için 17 milyon sivil insanı katletmiştir. Ayrıca bakınız:Adolf hitlerin cesedi nerde?
  4. Jiang Qing: Çin'in komünist diktatörü 3 milyon insanı öldürdü 36 milyon insana da işkenceler yaptı.
  5. Pol Pot: Kızıl Kmerler adlı örgütün kurucu komünizm yanlısı diktatör. İki milyondan fazla insanı katletmiştir.
  6. Kim il-Sung:Kuzey Kore'ye Komünizmi getiren katı diktatör, idamları ve suikastleri ile 1,6 milyon Korelinin ölümüne neden olmuştur.
  7. Abdullah Öcalan: 30 bin masum insanın katili komünist lider.

Tarihe geçmiş bir çok komünist diktatörlerden bazılarını yazdık.

3 yorum for "Komünist Ne Demek? Kısaca Komünizm Gerçeği Nedir?"

  1. bu haberde pkk teröristinin 30000 bin yerine 30 masumu katlettiği yalnış yazılmış

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Düzeltildi teşekkür ederiz.

      Sil
    2. kominizm
      özet olarak =baskı,zülum,kan ve gözyaşı demektiri.Soğuk katı,sert ve vahşi bir ideolojidiğr.120 milyon sivil insanı bir anda öldüren,temel hak nve özgürlüklerden mahrum bırakan.göçe zorlayan zihniyettir.Kıtlık ,hapis,ve köle mgibi insanı çalıştıran ,kanlı acımasız yönetim şeklidir.Darwinizme metaryalime dayanır.katil stalin lenin marks gibi zorbaların idaresidirMilletini ve bfakir ülkeleri sömüren kişileri öteleştiren korku ve emparyalist rejimidir.insanları robotluga evrimleştiren ,mülkiyet vee inanç hakkı tanımayan ilkel dikta yönetimdir.Çin,K.kore.küba vietnam da tek parti yönetimiiğr. pkk mtahkpc hdp tkp vb bu rejimi -insanları hayvanlaştırmak için -ister.dünyada SOL bu bolşevizm rejimine sıcak bakar

      Sil