Ayak Kokusu Nasıl Geçer Nasıl Giderilir Kesin Çözüm

Ayak Kokusuna nasıl geçer derdine son! Ayak kokusuna karşı neredeyse tüm haber siteleri çeşitli uydurma doğal bitkisel çözüm önerileri sunmakta. Birde bunlara türlü türlü tamamen uydurma ev yapımı çözümler ve kremler anlatılmaktadır. Bildiğiniz bütün yöntemleri unutun vereceğimiz yöntemle kremsiz, ilaçsız ayak, ayakkabı ve çorap kokusundan tamamen %100 garanti çözümle kesin olarak kurtulun.

Ayak Neden ve Niçin Kokar?

Yıkanmayan ayaklarda oluşan bakterilerin birleşmesi sonucu ayaklarda çok kötü ağır bir koku meydana gelir. Özellikle terleme esnasında ve fazla ayakkabı içinde kalmış ayaklarda bu koku daha fazla meydana gelir. Bazen sandalet tarzı terlik giyenlerde de parmak aralarında bu ağır koku meydana gelmektedir.

ayak kokusundan kurtulma

Ayak Kokusundan Tamamen Kurtulun!

Şu bir gerçek ki yıkanmayan ayaklar kokar, siz istediğiniz kadar kremler kullanın, istediğiniz kadar bitkisel tedavi yöntemleri deneyin sonuç değişmeyecektir. Bunların ayak kokusuna karşı hiç bir faydası olmayacaktır. Ayak kokusunun en büyük ve tek çözümü "SU"dur, yıkanmayan ayak kokar.

Günde beş vakit Namaz kılan bir kişinin ayaklarının koktuğu görülmemiştir. Abdestin insan vücuduna faydalarını saymakla bitmez, işte burada abdestin ayak sağlığına olan faydası ortaya çıkmaktadır.

Günde beş kere abdest alan bir kimsenin ayaklarının kokması mümkün değildir. Şöyle bir beş vakit Namaz kılan bir kimsenin ayaklarına bakıldığında mevzu daha iyi anlaşılacaktır. Bu konuda bir hadisi şerifte şöyle geçer.

Peygamber efendimiz (s.a.v)

Kuşkusuz benim ümmetim kıyamet gününde abdest izlerinden yüzleri, elleri ve ayakları (nur gibi) parlak olarak (mahşer yerine) davet edilecekler. Kimin yüzünün parlaklığını arttırmaya gücü yeterse, bunu yapsın (çok abdest alsın) [Buhârî - Müslim]

Hadisi şerifte anlaşılacağı üzere bunu biz uydurmadık Allah Rasulün'ün (s.a.v) bizlere uymamız için buyurduğu önemli bir tavsiyesidir. Ayrıca her koyun kendi bacağından asılır lafının ne kadar yanlış olduğu ve bu sözün Allah'ın kanunlarının hafife alındığı da ortaya çıkıyor.

Demek ki her koyun kendi bacağından asılınca kokusu bizi de rahatsız ediyor. Şöyle bir güzel sünnet üzere abdestinizi alın hem elleriniz pürüzsüz güzelleşir, hem yüzünüz bebeksi parlak cilde kavuşur, hemde ayaklarınızda oluşan bakterilerden oluşan pis kokulardan kesin olarak kurtulmuş olursunuz.

Yorum Gönder for "Ayak Kokusu Nasıl Geçer Nasıl Giderilir Kesin Çözüm"