İsrail Menşeli Ürünler Listesi 2023 Hewlett-Packard HP

İsrail ordusuna en çok destek veren markalar hangisidir? Yeni İsrail menşeli ürünler listesi 2023 Dünyaca ünlü Hewlett-Packard (hp) markası gerçeği.

Gazze'de yaşanan insanlık dışı katliama duyarsız kalamayan vatandaşlar, elinden geldiği kadarıyla Yahudi mallarını boykot etmeye başladı. Özellikle sosyal medyada dolaşan Yahudi ürünler listesi aldı başını gidiyor. Hiç araştırma yapmadan paylaşılan çoğu ürün, İsrail menşeyi ürünler değillerdir.

Sakızla, kolayla, deterjanla vb gibi ürünlerle İsrail'e hiç bir şey olmaz. İsrail ürünleri boykot edilecekse İsrail menşeli ve İsrail savunma alanlarına destek veren tüm ürünler boykot edilmelidir. Yapılan bir başka yanlışlardan biride İsrail barkod numarasıdır.

İsrail Ürünlerinde Barkod Yanılgısına Dikkat!

Türkiye’nin israilden ithal ettiği üzerinde 729 barkod numarası olan hiçbir ürün bulunmuyor. İsrail boykot listelerinde yayınlanan ürünlerin büyük çoğunluğu Türkiye’de ve Avrupa ülkelerinde bulunan fabrikalarda üretildiği için o ülkelerin barkod numaralarını kullanıyorlar. Yani doğrudan İsrail'den ithal edilen hiç bir ürün olmadığı için üzerinde 729 numaralı barkod da yoktur.

israil malı hp boykot

Durum böyle olunca sosyal medyadan İsrail boykotu için yayınlanan 729 numarası doğru ama yanılgıya düşüren bir bilgidir. Boykot için 729 barkod numarasına odaklanan tüketici, Türkiye’de veya Avrupa ülkelerinde üretilen ürünlerdeki farklı barkod numaralarını görüp Yahudi malı olmadığı yanılgısına kapılmaktadır.

İsrail ordusuna en çok destek veren dünyaca ünlü marka (Hp)

Hewlett-Packard (Hp), dizüstü bilgisayarlar, tabletler, masaüstü bilgisayarlar, veri depolama, yazıcılar, vb. Dahil olmak üzere geniş bir yelpazede BT ekipmanı satıyor. Compaq ve EDS dahil olmak üzere başka markaların da sahibi ve ticaretini yapıyor. HP İsrail ordusuna en büyük destek sağlayan şirket!

hp boycott

Şirket, İsrail Donanmasına donanım satıyor ve bir yüklenici olarak, Gazze Şeridi'nin devam eden deniz ablukası da dahil olmak üzere operasyonel iletişim, lojistik ve planlama dahil olmak üzere tüm Bilgi Teknolojilerini (BT) yönetiyor.

Ayrıca oku: Adolf Hitlerin Ceseti İsral'de!

İsrail'in Filistin nüfusu üzerinde elinde bulundurduğu bir ek sistem, HP'nin, taşıyıcılarının kimliklerini doğrulamak ve hareketlerini belgelemek için Basel sistemi aracılığıyla kullanılan biyometrik kimlik kartları sistemi.

israil ürünü hp protesto

İsrail'e girmesine izin verilen Filistinliler biyometrik sistemde kayıtlı ve bir manyetik biyometrik kart yayınladılar. Kart, biyometrik şablonlar, ölçümler (parmak izleri, retinal ve yüz verileri) ve kişisel veriler dahil olmak üzere taşıyıcısı hakkında ayrıntılı bilgiler içerir.

Biyometrik kartlar, tüm nüfus sahiplerine ait bir bilgi veri tabanına sahip olan İsrail Nüfus Sicilinin giriş izni ile birlikte verilir. OPt'deki biyometrik kimlik sisteminin, yeşil hattaki Filistin nüfusu dahil, tüm İsrailli nüfus üzerinde uygulanıyor.

Bu, oPt'de deneysel olarak kullanıldığını gösterir. Sonuç olarak, HP'nin sistemleri, İsrail devletinin Filistin nüfusu hakkında daha fazla bilgi edinmesini sağlayan bir gözetim mekanizması olarak kullanılıyor

hp israil malı protesto

Hewlett-Packard (HP) İsrail menşeli bir marka ve İsrail ordusunun kullandığı en gelişmiş sistemi kullanıyor. Ayrıca tüm gelirleri yine İsrail ordusuna gidiyor. Tüm dünyada İsrail vahşetini protesto ediliyor ancak yerli basın Adsense hesapları banlanma korkusuyla görmezden geliyor! Satın alınan tüm Hp marka ürünlerin geliri doğrudan terör devleti İsrail'e gidiyor! Takip ettiğiniz teknoloji siteleri reklam gelirleri uğruna, Hp marka ürünleri öve öve bitiremiyor ve buna kimse tepki göstermiyor.

İsrail'e tam destek veren markalar

HP > Starbucks > Puma > Mc Donals > Nestle > Hardee's > Nike > Lipton > Tide > Coca Cola > Burger King > Hyundai > IBM > L'Oreal > Subway Intel Carrefour -AMD -Nvidia -Microsoft -Apple -Samsung -LG -Sony -Huawei İsrail'e tam destek açıklaması yapan firmalar listesi.

Yorum Gönder for "İsrail Menşeli Ürünler Listesi 2023 Hewlett-Packard HP"