Süleymancıların Resmi İnternet Sitesi Var mı

Son zamanlarda Süleymancılar adı altında, Süleyman Hilmi Tunahan Hazretlerine bağlı Süleymancılar olarak tanıtan bir çok internet siteleri açılmaktadır. Peki gerçekten Süleyman Hilmi Tunahan Hazretlerine bağlı Süleymancıların resmi bir internet sitesi var mıdır? Akademi Dergisi kimin?

Süleyman Hilmi Tunahan hazretlerine bağlı Süleymancı Cemaatine bağlı değil resmi internet sitesi, hiç bir sosyal medya hesabı dahi yoktur. Açılan tüm Süleymancı adı altında internet sitelerinin gerçek Sülaymancılar'la uzaktan yakından hiç bir ilgisi alakası yoktur.

Peki Süleymancılar adı altında açılan siteler kimin?

Süleymancılar adına açılan sitelerin tamamı, Afyon Karahisar kütüğüne bağlı 1981 doğumlu Mehmet Fahri Sertkaya (MFS) takma ismini kullanan ve gerçek adı Tuncay Tokay adında raporlu bir akıl hastasıdır. Akıl hastası olması nedeniyle ne kendisini nede kendisi mahkemeye verilemiyor.

Ayrıca oku: Cübbeli Nureddin Yıldız buluşması dinihaberleri çıldırttı!

İddia edildiği gibi Süleymancı veya Süleymanlı olarak bilinen Cemaate mensup bir kişi değildir. Anadolu Gençlik Derneği Kartal Temsilciliğinde aktif üyelik yapmış fakat kovulmuştur. Hoca veya icazet almadığı gibi hiç bir ilmi bilgisi de yoktur. Süleymanlı Cemati yurtlarında öğrenci /yurt amaçlı "Talha Tokay" adını kullanarak kalmış ancak buradan da kovulmuştur.

Akademi Dergisi Kimin? Süleymancıların Mı?

Akademi dergisi ve Süleymancılar adı altında açılan tüm siterin, Youtube kanalların, Twitter ve Facebook hesapların tamamı Mehmet Fahri Sertkaya çakma isimli Tuncay Tokay adlı akıl hastası kişiye ve ekibine ait hesaplardır.

Bu hesaplar üzerinden devlet adamlarına, siyasetçilere, Ehli Sünnet alimlerine ve cemaatlere ağır küfürlü hakaretler edilmektedir. Başta Recep Tayyip Erdoğan, Rahmetli Erbakan Hoca, Rahmetli Adnan Menderes, Mahmud Efendi Hazretleri, Cübbeli Ahmet Hoca ve daha bir çok siyaset adamına ağır ithamlarda bulunuyorlar.

Gerçek Akademi Dergisi yerine fitne odaklar peydahlandı!

Geçmiş yıllarda Akademi dergisi vardı, ancak bu ismi kullanarak internet üzerinden yeni Akademi Dergisini peydahladılar! Bilenler bilir Ömer Öngüt ismi ile meşhur bir zaatın boşluğunu doldurmak üzere görevlendirilmiş yeni provokatörler internet ortamında kendilerince atıp tutuyorlar.

Bu kimseler her ne hikmetse hiç Haydar Baş denen şahısa çatmıyorlar. Tek amaçları Müslümanları bir birine düşürerek kendilerine verilecek uç kuruşun hesabının peşindeler.

Dikkat edildiğinde bunlar en fazla seçim zamanı ortaya çıkarak "Süleymancılar hangi partiye oy vereceklerini açıkladılar" yalanıyla cemaatler hakkında beyanda bulunurlar. Sayfanın sonunda internet sitelerinin adreslerini verdiğimizde olay daha net anlaşılacak.

Bir önemli hatırlatma da, Süleymancılar gizli siyasi görüşe sahip bir cemaat olmaları nedeniyle hangi partiye oy vereceklerini kesinlikle sosyal medya üzerinden açıklamıyorlar.

Tüm duyuruları kendi cemaatlerine mensup kişilere yazılı ve mesaj olarak iletiyorlar. Hiç bir dönem ak partiyi desteklemedikleri biliniyor.

Cübbeli Ahmet Hoca Efendinin bu husustaki açıklamalarını izlemek için tıklayın.

Süleymancılar ve Akademi dergisi adına açılmış sahte siteler!

Akademidergisi.com: bu site bildiğiniz dergi sitesi değil akademi dergisi adını kullanan sahte internet sitesidir. Zaten siteye erişim, Telekomünikasyon İletişim Başkanlığı tarafından engellenmiştir.

Suleymancilarcemaati.com: bu site Mehmet Fahri Sertkaya çakma isimli ruh hastasının ve ekibinin açtığı sahte internet sitesidir. Spaceexplorer.tv: ve tüm sosyal medya hesapları yine aynı şarlatanlara ait.

Cubbeliahmethocatv.com: bu sitede de aynı kişilere ait. 10 TLik domainle sözde cubbeliahmethoca.com sitesini isim benzerliği ile taklit ederek Cübbeli Ahmet Hocayı kötülemek. Aslında sitelerine ve içeriklerine bakıldığında ne kadar geri zekalı olduklarını belli ediyorlar. Daha bir çok paravan blog sitelerle akılları sıra Devlet adamlarını ve Müslümanları kötülemek.

Yorum Gönder for "Süleymancıların Resmi İnternet Sitesi Var mı"